Преса

Преглед на печата – 10 септември

Вестниците в Хасково“Новинар юг”: Две години за изнасилвач на младеж – челното заглавие на вестника. Велин Иванов вързал жертвата си с колан, на втора инстанция оправдаването му е отменено на 2 години условно. Сексуалната гавра е станала през 2005 година. Жертвата е на 19 години, с умствена изостаналост. Хасково дарява А, Б на Испания-темата на водещата публикация. Български деца от района на Енгера, област Валенсия, ще получат помагала преди началото на учебната година.

Чистотата на Баните вкарана във фризера-друг акцент от първа страница. Общинският съвет в Минерални бани задължи кмета да отмени обявената обществена поръчка за избор на сметоизвозваща фирма.

И още от заглавията в броя днес: За 9 септември лидерът на БСП Станчев изведе 50 на Братската могила. Свиленградско читалище основа филиал в Одрин. Няма да приемаме боклука на София в Хасково. Григор №1 в света.

Гръцки ченгета свалят номера на наши автомобили, челно съобщава “Хасковска Марица”. Крайната мярка се прилага към нарушители на пътните закони, за да си платят веднага глобата.

Двойкаджии от закрити школа повтарят класа?- голямото заглавие от първа страница. Няма проблем да държат изпити в училището, което са избрали, успокояват от инспектората.

Хасково се побратими с испанския Енгера, информира следващата дописка.

И Димитровград няма да приема софийски боклук-централна тема днес на втора страница.

Другите акценти в “Хасковска Марица” в сряда: Нито един кандидат не е подал документи за шеф на димитровградската болница. Английският посланик посети полицията. Проверяваме сметките за ток по телефона. Учители и ученици са готови за новата учебна година в Харманли.

И заглавията в седмичника “Тракия”: Джипита заплашват със стачка. Хасково се превърна в столица на латиното. Близо 22 бона за два месеца от новата такса в димитровградските градини. Хлапета замерят с камъни международния влак. Светилището край Ябълково вече е световно известно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button