Преса

Преглед на печата- 11 септември

Преса„Хасковска Марица”: „Болно момиче 4 дни в неизвестност”– челно информира за това изданието. Тръгнала е с двама мъже, чакаме я да се прибере, казаха от СУПЗ Димитровград. 

„7 общини остават без сметище до месец”– водещото в броя на „Марица”. Депата в Гарваново и Харманли поемат боклуците на областта, останалите не отговарят на екоизискванията.

„3000 българки на година стават бели робини„; „Дават пари за придружители и на починали незрящи„; „Риалити програмите са вредни за здравето”, казва от първа страница на вестника Мадлен Алгафари.

„Масларова връчи ключовете за нови къщи на 15 социално слаби семейства”, пише в броя ни „Марица”. Проектът на общината реализиран само за една година, бързото строителство спестило 1 млн. лв. Обмислят още 15 подобни къщички.

„Винари отлагат старта на изкупната кампания”; „По проект санират Езиковата”;”Британци вдигат търговски център в Хасково”- акценти от страниците на вестника.

Пред „Хасковска Марица” Негово Превъзходителство Стийв Уилямс казва: „България вече е в кръвта ми”. Страната ви има шанс за чуждестранни инвестиции, ако поддържа открита, прозрачна и благоприятна за бизнеса среда. Възобновяемите енергийни източници във Великобритания са обект на сериозен интерес от български партньори- са акцентите от интервюто.

„Пускат бременни в клас”– с това заглавие ни посреща тази сутрин вестник „Новинар Юг”.  489 деца, подлежащи на задължително образование, отпаднали през изтеклата учебна година

„Лестър учи сирачета за строители”
– водещо информира „Новинар” и уточнява: побратимите предлагат да квалифицират работната ръка, която излиза от социалните заведения.

„Книги за 18 бона идват в Хасково”; „Григор гази и при мъжете”; „Отново след 3 г. 100 започват в УНСС за бакалаври”– четем във вестника.

„Отлагат Патрона за дрога, чака байпас”
– съобщава от трета страница „Новинар” и допълва по темата: подсъдимият за трафик на 65, 700 кг. амфетамин хасковлия Вели Мехмедали в болнични заради проблеми със сърцето.

„Жандари спряха 29 нелегални”; „3 бараки изгоряха за 4 часа”; „Пръстови отпечатъци на границата иска ЕС”– четем на същата страница във вестника.

„Пералня от Масларова за Божидар и Ирина”
– четем още в „Новинар Юг”. Социалният министър прикани общините да последват примера на Хасково и да строят жилища за нормални хора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button