Преса

Преглед на печата – 26 септември

Преса„Новинар Юг”: „Срещнаха го като суперзвезда”– челно информира изданието и разказва, как десетки възпитаници на хасковското спортно училище са преследвали в коридорите шампиона Григор Димитров. На пета страница вестникът посочва и върху какви уроци ще заляга тенисистът. 

„По- евтин хляб за бедните”– водещо съобщава „Новинар”. На 60 ст. самуна ще купуват социално слабите се договориха големите производители в региона.

„Грък бракониер гърми с 5 бона”; „Вдигат хеликоптер над турската граница”; „Очното с апаратура за 22 хил. лева”– четем във вестника.

На втора „Новинар” пише: „С 60 лева скача заплатата на медсестрите в болницата”. Увеличават възнагражденията на всички в хасковската МБАЛ. Финансовото състояние го позволява, коментира д-р Димитър Шопов.

„Без детски добавки за незаписаните в училище”; „Свиленград брани блатното кокиче”; „Искат от ВиК пари при улични аварии”– пише още вестника.

„Изровиха от гроба майката на разфасован със сатър”
– заглавие от трета страница на „Новинар Юг”. Есхумацията е по искане на окръжната прокуратура за ДНК анализ, резултатите ще са готови до месец.

„Кмет окова дядо заради уличен ремонт”– с това заглавие ни посреща вестник „Хасковска Марица” тази сутрин. Опърничавият Иван Петела от Гарваново легна пред валяка, но му намериха майстора.

„Разчистиха животинските трупове от Карамутли”– водещо информира „Марица”. Няма опасност от зарази, твърдят от РВМС.

„В Димитровград закриха кабелното радио”; „Показват косъм от брадата на Пророка”; „Сложиха 9 месеца на Куйович за среден пръст”– четем на първа страница във вестника.

„Оправдаха шеф на ТЕЦ-а в Димитровград”– съобщава „Марица” и допълва: Според съда Янко Янков не е ощетил предприятието.

„Бирници поемат гръцки бракониери”– четем на втора старница. Нарушителите от Кавала дължат 20400 лв. на хазната, пращат им актовете по пощата.

В броя на „Хасковска Марица” ще прочетем още: „Още проверки по САПАРД”; „Продават сладкарница за 5300 лв. в свиленградското село Сива река”; „Министър Цонев в Хасково заради конгреса на НДСВ”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button