Преса

Преглед на печата – 1 октомври

Преса“Новинар юг”: Дървата скачат с 15 лева от днес заради газа. С 10 на сто поскъпват и брикетите, прогнозират димитровградски търговци на твърдо гориво, цитирани от вестника.

Почват голф комплекс за 200 милиона евро, днес е темата на водещата публикация. До една година започва строителството край Жълти бряг, съобщава управителят на компанията инвеститор.

Работник оцеля след 10 метра полет в църква
– друг акцент от първа страница. Инцидентът се случил в неделя, когато строителна бригада ремонтирала църквата “Живоприемний източник” в свиленградския квартал “Гебран”. Работникът паднал от скеле.

Хоспис и нова забавачка за 25 години Стамболово. Под заглавието публикация от честването на общинския юбилей. И детска градина в Голям извор, ремонтирана с 600000 евро от програма ФАР, откри вчера кметът Гюнер Сербест.

Другите акценти в броя днес: 12 школа си търсят директори. Чакат експертиза за опит за убийство на бременна. Фенове броят по 50 лева за гол на “Хасково” срещу “розите”. Премията ще получат футболистите, разписали се във вратата на гостите.

Куйович “изпържен” при реанимацията на ДС канали?– челното заглавие на “Хасковска Марица”. Соченият за наследник на Фатик отказал сътрудничество с ДАНС, елиминират го, е тиражираната версия.

Хасково става домакин на световни игри, информира водещата публикация. Трима наши участници се завърнаха с награди от Делфийските състезания в Русия. Градът ни е кандидат за домакин на олимпиадата догодина.

Телефон 112 отворен за хасковлии в беда от вчера, е темата на втора страница. Спешният център е базиран в Кърджали и приема сигнали от 5 области.

Препълват джамии на Шекер Байрам, пише още “Хасковска Марица”. Ремонтират 60 улици с 5,6 милиона лева в свиленградско. Шашкат с лукс старци на морето. Гаф в затвор праща на съд погрешен крадец.

И темите от седмичника “Тракия”: Сечта на дърва от общински гори в Димитровград се забави с месец. Радио Димитровград ще си отиде завинаги. До месец създават сдружение на хотелиери и ресторантьори. Над 60 на сто от Димитровград са готови за есенните протести.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button