Преса

Преглед на печата – 3 октомври

ПресаНовинар Юг: “Гръмнаха крадлив тийнейджър”. 16-годишният Йордан Сашев от с. Капитан Андреево с огнестрелна рана в крака. По момчето, което е криминално проявено, е стреляно с въздушна пушка. 

“80% от Баните – канализирани” информира в другата водеща дописка вестникът. Само селата Колец и Винево са без тръби за отпадните води, строят пречиствателни в Боян Ботево, Ангел Войвода и Сираково.

“Ченге спасява пребит дядо от рецидивист”
.Бандитът от Харманли хванат с нож и метален бокс в димитровградска игрална зала. Преди това опитал да ограби 73-годишен мъж.

В друга публикация четем – “Таксите на битака падат заради разместени сектори”. С до 60 лв. по-ниски такси плащат търговците заради пренареждането. Предстои благоустрояване на най-големия пазар на Балканите с асфалт и лампи за 190 000 лева.

И още от заглавията в Новинар Юг – Унищожиха стари вафли за 151 лв., Правят морги за телевизори., Арестуваха крадец в опел., Измамник се скри от съда.

Хасковска Марица – “Пишман крадец заспа при обир в къща” е челното заглавие във вестника. 36-годишният симеоновградчанин заловен от полицията, докато хъркал под леглото.

“В текето школски бус вози 1 дете, 32 с редовната за Хасково”. 18-местен автобус, предоставен от просветното министерство, всеки ден пътува до село Текето, за да откара един-единствен ученик в средищното училище в Конуш. Същевременно останалите 32 деца от селото чакат рейс по редовната линия Текето-Хасково, който да ги откара до СОУ “П. Хилендарски” в града. Родители са бойкотирали школата в Конуш и Войводово, става ясно от дописката.

“Баш майстор прибира капаро за ремонт, изчезва”
информира още Хасковска Марица. Жители на блок в кв. “Ручока” 6 месеца издирват дюлгерина. През месец май го наели да ремонтира течащия покрив на блока и му платили над 1700 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button