Преса

Преглед на печата – 4 октомври

Преса„Студентка припадна пред Първанов”, е водещото заглавие в „Хасковска Марица” днес. Не харесвам българските политици, които виреят само в среда на конфликти, цитира вестникът президента при откриването на учебната година във филиала на УНСС в Хасково. 

„Калпав проект пресуши Хасково”, е другото чело от първа страница. Авария на Ябълково остави половината град без вода.

„Закуски от запечатана фурна пак в магазините”, е водещото от втора страница. Фирма без контрол от РИОКОЗ пече и продава баници, въпреки забраната.

„Немският посланик празнува в Хасково”, пише още „Марица”. Михаел Гайер ще отпразнува в града ни Деня на германското единство”.

„Кметове от областта в дебат с министър”, четем още в броя днес. Актуални проблеми във взаимодействието на местната и централната власт ще дискутират в понеделник кметове, председатели на общински съвети, хасковски депутати и министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров.

„Немски заведения търсят наши кадри”, е друга от дописките във вестника. Млади хора на възраст до 35-40 години имат реален шанс да заминат на работа в Германия. Няма краен срок за кандидатстване, тъй като кадри за заведения се търсят непрекъснато, цитира изданието дирекцията по заетостта.

„2-ма хасковлии в ареста за дрога”, е водещото от криминалната хроника. Задържаните са мъже на 25 и 27 години, в единия криминалистите са открили 10 грама марихуана, а в дрехите на другия – саморъчно свита цигара.

„13 сираци на турнир в Сливен”, съобщава „Марица”. 13 деца от дом „Асен Златаров” ще премерят сили със свои връстници от социални заведения на зонални спортни състезания в Сливен този уикенд.

„Почитат 95 години от разорението на тракийци”, четем още на страниците на вестника. Маджарово почита днес паметта на хилядите тракийци, загинали по време на трагичните събития през 1913 година.

„И Баните с голф игрище”, „Правят канавки по пътя Устрем – Радовец”, „Разпъват щеки на Мандра” – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button