Преса

Преглед на печата – 29 ноември

ПресаХасковска Марица: „Бизнесмен към „Кушлев“: Ще ви счупя краката“. Думите са на Ангел Трендафилов от Харманли, който плаши с побой служителки на комисията в Хасково, след предявено обвинение за придобити имоти за 260 000 лв, за които той не е плащал данъци. Харманлиецът „забравил“ да плати налога за имоти, пише още в дописката. 

„Такса смет и за празни имоти“, информира с друга публикация вестника. ОбС реши, че налога е задължителен, имало много измами от освободените.

„Дават пари на 73-ма пандизчии“, четем още във вестника. Еднократните помощи са за затворници, излежали присъдите си. Най-много бивши пандизчии- 25, са подпомогнати в Димитровград, в Хасково броят им е 20. Стойността на паричната помощ е от 50 до 275 лева.

В друга дописка четем „Смъкват таксите на турски тирове“. Таксите, събирани от турските тирове на граничен пункт Капитан Андреево за влизане в страната от 84 евро, стават 42 евро. Причината е споразумение между транспортните министри на България и Турция.

„Режат 33-ма жепейци“, пише още Хасковска Марица. 33-ма души ще бъдат съкратени от жп сектора в Хасково, съобщи лидерът на КНСБ Желязко Христов. Няма напрежение в други браншове в областта заради кризата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button