Преса

Преглед на печата – 6 декември

Вестниците в ХасковоПрокуратурата в КАТ – голямото заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“ днес. Пълна проверка на „Пътна полиция“ – Хасково започва Окръжна прокуратура по нареждане на Апелативна прокуратура Пловдив. Ще се проверява работата на КАТ и допуснатите административни нарушения.

Момата дебнал жертви и в Книжовник, информира следващата публикация. Двойният убиец Недялко Димитров- Момата е ходил в хасковското село Книжовник и там е търсил жертви, за да извърши грабеж.

Рибна изложба за деня на Николово– празничен акцент от първа страница на вестника. Изложба-дегустация на рибни ястия, ще бележи първия имен ден на Николово. Искаме празникът да стане традиция, казва кметът на селото Андрей Проданов.

Опел изгоря в Кенана, 81-годишен помля каруцар
, съобщава “Хасковска Марица”. Лек автомобил Опел Омега с хасковска регистрация изгоря до ламарина вчера до лятното кино в парк Кенана. Причината за инцидента е неизяснена.

81-годишният шофьор на Мерцедес Господин Димитров прати в болница 77-годишния каруцар Димитър Георгиев след тежка катастрофа до любимешкото село Лозен.

И още от заглавията в „Хасковска Марица“ днес: Джипитата с 4-цифрени бонуси за Коледа. Хасковлии се втурнаха на шаран по 6,50 лева. Галактион в Симеоновград за празника. Крадат 64 икони от църквата в Хлябово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button