Преса

Преглед на печата – 19 декември

ПресаИзборите – бизнес в Тополовград, съобщава днес във водещото си заглавие „Новинар Юг“.Членовете на Общинската избирателна комисия заседават нонстоп година след местния вот, прибират възнаграждения. 

И на втора инстанция близнаците Илчеви оправдани за отцеубийство, е другото чело от първа страница. Апелативните магистрати потвърдиха вчера изцяло решението на Хасковския окръжен съд.

20 лева на квадратен метър обезщетения за околовръстното, е дописката с адрес Свиленград. 20,10 лв. на квадратен метър ще получат собствениците на земеделски земи, които попадат в трасето на изграждащото се околовръстно шосе.

9900 лева за Наско от Общинския съвет в Димитровград, е водещото от втора страница. Който от съветниците не даде, ще ги добавя аз, цитира вестникът инициатора Митю Вълчев.

Отклоняват 138 бона от канали за забавачки, пише още „Новинар“. Това реши вчера местният парламент в Димитровград. Изданието цитира съветника Димитър Хаджииванов, който казва: „Усвоявате бюджетен излишък“.

Георги Манолов отчете 50 млн. лв. инвестиции в Свиленград, четем още на новинарските страници. Кметът на града заявява на заключителен брифинг вчера, че 2008-ма година е успешна за община Свиленград.

Полиция влиза на 10 детски дискотеки, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Униформените ще остават в баровете, докато не си тръгне и последният ученик.

Димитровград се цепи от Хасково?, информира още „Марица“ на водещата си страница. И също допълва, че в Тополовград превърнали изборите в доходен бизнес.

Съдът остави Хасково без мол, е челото от трета страница. Казват за съставения акт в предизборната кампания на ГЕРБ до месец, е допълнението към заглавието.

Бум на сватби по селата докара двойна такса, е водещото от втора страница. Към него има и две подзаглавия: „40 лв. ще плащат вече мераклиите да сключват брак извън Хасково“ и „Старци от Дома подписват в Узунджово, млади дават обет в Книжовник“.

Една от криминалните дописки в броя гласи: 8 години затвор за 42 кг дрога. 8 години затвор и глоба от 100 000 лв. подлучи Григор Страхилов вчера.

Преглеждат безплатно сираци, 50 трактора от Хасково на протест в София, Свиленградската автогара – с два изхода – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button