Преса

Преглед на печата – 7 февруари

ПресаХасковска Марица: „Закопчаха активистката на ГЕРБ в Димитровград Катя Маринова“. Счетоводителката обвинена в присвояване. В счетоводната къща, в която работела обслужвала около 20 фирми. Катя Маринова е била кандидат за общински съветник в листата на ГЕРБ. В дописката пише още, че репортерът на вестника, при опита да получи официално потвърждение на новината от директора на ОДП-Хасково – комисар Атанас Ненков, той грубо отказал да коментира случая.

„Хасково в паника за опустошителен трус“ е другата водещата публикация. Прогноза на Лещански за силно земетресение в града на 19 април втрещи хората, готвят се за евакуация.

„Пазара прави синдикат „информира в друга публикация вестникът. Сдружение на търговците от димитровградския пазар ще защитава работещите там хора. Процедура за регистрирането му вече е стартирана.

„Съпруга топи мъжа си педофил на полицията“. Фатих Диврикли се гаврил с 12 деца, извършил и финансови престъпления. Съдът в Хасково отново постанови 40-годишният турчин, който бе заловен преди месец на граничен пункт Капитан Андреево, да бъде предаден на белгийските власти.

Заглавие на друга водеща дописка  – „Нов трик хасковлии бачкат тук, взимат 750 евро от Испания“. Емигранти от областния град, които доскоро са работили в Испания, но заради финансовата криза са били съкратени, прибират по закон обезщетение в размер на 750 евро в продължение на 12 месеца. Междувременно те са си намерили работа и тук и според вестника така прекарват и родното и испанското законодателство.

Сред другите заглавия във вестника са – Хванаха шофьор с номера менте, Спряха контрабандно злато, Вечерен час в Любимец, Още 2 дни за данъци с отстъпка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button