Преса

Преглед на печата – 18 март

Преса„Запечатват 140 тона отрови“, съобщава във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Община Хасково стартира процедура за обезопасяване на негодните пестициди в хранилището в Стойково.

„Ромео на 72 години, гори в „Алфа Ромео“, е другото чело от първа страница. Хасковлията Расим се заключил в подарената от него кола на Татяна и си драснал клечката, тя го вади от возилото.

„10 класа аут от училище“, е дописката с адрес Димитровград. 276 ученици отпаднали от школата в Димитровградска община за миналата учебна година и през първия срок от тази.

„Дават 64 апартамента на роми от „Орфей – 1“, пише още „Новинар“. 64 общински апартамента, за които са инвестирани над 3 милиона лева собствени средства, ще бъдат завършени през лятото на тази година.

„Прогнозират 5 лв./кг агнешко по Великден“, е челото на четвърта страница. Заради недостига на родно производство и тази година пазарът ще е залят с румънска мръвка.

„Детска градина стана Бърза помощ“, информацията с адрес Маджарово е водеща за „Хасковска Марица“ днес. Медицински екипи от Харманли обслужват новооткрития спешен център.

„Погват нередовни билкари“, заглавие също от челната страница на вестника. Да направят масови проверки на лицата, занимаващи се с добив и продажба на билки, се заканиха от Министерството на околната среда и водите.

„Кризата удари и автошколите“
, четем още на страниците на „Марица“. С 30 процента по-малко са кандидат-шофьорите, в някои фирми за месец няма нито един мераклия.

„23-годишен се обеси от любов“, чело на трета страница. Станимир Иванов – Куле разбрал, че жена му има любовник.

„Фирми се отчитат за химикали“, „Ремонтират пътя за село Българин“ – информация от Харманли, „Камен Донев е новият „Любимец 13“, дописка от Димитровград – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

„ССД, ДСБ и СДС заедно на предстоящите избори“, пише днес димитровградският седмичник „Тракия“. Прогнозите за парламентарния вот са трите партии да съберат около 15 на сто от гласовете.

И още едно заглавие от „Тракия“: „Учениците избират с бюлетина шеф на школския парламент“. Димитровград на финалната права за статута на УНИЦЕФ „Община – приятел на детето“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button