Преса

Преглед на печата – 8 декември

Преса„Отложиха бл. 42 за след Сурва“- водещата за „Новинар юг“ тема днес. „Наемателите с хиляди левове борч към общината за пореден път обещаха да се разплатят разсрочено“, пише „Новинар юг“.

„Сменят ликвидаторите на Цигарената“ е заглавието над главата в днешния му брой. „4 г. след назначаването на Зографов и Искендер реална ликвидация на дружеството няма“, става ясно от материала.

Останалите акценти от първа страница на „Новинар юг“ днес: „Друсна слабо край Ивайловград“ и „Арендатори затапиха краварите във Върбица“.

„Ще има осъдени министри“– това прогнозира във водещия на втора страница в днешния „Новинар юг“ материал депутатът от ГЕРБ Иван Петров.

„След Сталево и Ябълково ляга на релсите„, „Затягат контрола в „Златаров“ заради взрива в Крумовград“ и „Ромите спряха да връщат скрап“- останалите заглавия от втора страница на „Новинар юг“ днес.

„Дилър с дрога за 189 бона жали арест“– водещата за трета страница тема. „Соченият за тартор на димитровградския наркомонопол Мезето и негов авер застават днес пред апелативния съд“, пише „Новинар юг“ днес.

На шеста страница вестникът разказва за масовото убийство на погребите край Голямата звезда през погледа на участниците в спасителната операция. „Премръзнал часови именник застрелва 7 преди 42 години“, е заглавието.

„Блок 42- над закона“. „Гетото в кв. Орфей е повече от държава, защото правилата на държавата там не важат“– темата на броя на стр. „Животът“ в днешния „Новинар юг“.

От нея става ясно и, че „Липса на лобиране лишава Хасково от ВУЗ“. Това казва в интервю за вестника Йорданка Маринова.

„Махалото на Върбица: Бойко го чакат два мандата“. „Ако не стане ще се хвърля от моста, зарича се местният оракул Христо Дичев“- водещо заглавие от последната страница на „Новинар юг“ днес.

„Адвокатска война в СДС“
– това е темата над главата на другия всекидневник- „Хасковска Марица“ днес. „Кристиян Якимов сваля Димо Стоянов от председателския пост“, пише с пренос на 4 страница вестникът.

Водещата за броя тема: „Дебнат за бомбички в дом „Асен Златаров“.

„Трус удари в Хухла, никой не усети“ – още едно заглавие от първа страница. „Почнаха пътя Устрем-Тополовград“- информация също от първа страница в днешния брой на „Хасковска Марица“.

„Жива верига срещу влака в Ябълково“
– водещата за втора страница на „Хасковска Марица“ тема за планирания за утре протест.

„111 почват работа по проекти“, „Представят „Хубава и проклета си“– новата стихосбирка на Петър Анастасов, както и „Отсрочка до Нова година за ромите в бл. 42“- акцентите от втора страница на „Хасковска Марица“ днес.

„Германия и Франция се разбраха за Тюркмен“– водещото заглавие от трета страница.

„Хранят безплатно 30 бедни в Маджарово“– още една тема от трета страница в днешния брой.

Темата му- „Готвят нов пуч в СДС-Хасково“ четете на страница четвърта.

На следващата „Хасковска Марица“ днес пише: „Хаос от знаци до Икономиката“. „60 км/ч. посреща в Хасково, въпреки законовите 50 км/ч.“, пише „Хасковска Марица“.

„Барманка от „Коко“ качва адреналин с бънджи“
– водещото заглавие от последната страница на вестника днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button