Преса

Преглед на печата – 26 януари

Преса„Софиянка полетя от хасковски хотел“, е водещото заглавие в новия брой на „Хасковска Марица“. 21-годишното момиче оцелява, чупи глезен при падането от 2-рия етаж.

„Баща остави сина си на полицията и се скри“, е другото чело от първа страница. Хванатия да бракониерства ивайловградчанин бяга с лодка, зарязва детето на униформените.

„Яне Янев вдига опозицията в областта“, пише „Марица“. Лидерът на „Ред, законност и справедливост“ идва днес в региона на среща с избирателите си.

„EVN спира водата на Димитровград“
, също дописка от водещата страница на вестника. Димитровград може да остане без вода от сряда до петък заради изграждането на жп-линията Пловдив – Димитровград край село Крум. Вчера в Общината е получено писмо от електрическата компания, в което се казва, че от 27 до 29 януари ще бъде преустановено подаването на ток за кладенците, които снабдяват града с вода, което ще доведе до нарушено водоснабдяване.

„70 профилирани паралелки в региона“,
четем още на първа страница. Предложението е на Регионалния инспекторат по образованието на заседание на Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие и се отнася за учебната 2010/2011 година.

„Осъденият на 2 инстанции Куйович съди журналист на „Хасковска Марица“, друго от заглавията в броя.  В Районния съд вчера започнаха две дела срещу криминално-съдебния  репортер на вестника Христо Христов. Причината е, че Куйович бил наречен от журналиста „наркобос“.

„Хасковски лекари бягат на границата“
, е челното заглавие от втора страница. Работещи болници ще фалират, ако минат на делегиран бюджет, предупреждават медици.

„Граничари стрелят нелегални емигранти“
, е водещата информация от трета страница. Иранци зарязват сънародник на браздата, спасяват го униформени.

„Финтират МВР с гръцки SIM карти“,
с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. Така подслушването е почти невъзможно, тъй като собственикът е анонимен за българските власти.

„Хирургичният блок на тезгяха?“, заглавие от втора страница. Опитът за сделка с държавата за недостроената болница в Хасково пропада.

„В ПМГ искат дървена ваканция с отворени прозорци“
, пише още „Новинар“. Акция по отваряне на прозорците, която цели саботиране на учебния процес, протече вчера в тукашната Природоматематическа гимназия.

„В Спешното отказват промивка на стари рани“,
„БАН стъпва в региона“, „Болницата в Тополовград върна управителя си“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button