Преса

Преглед на печата – 27 януари

ПресаТЕЦ-ът не падна, информира челно днес „Новинар юг“. Опитите да бъде разрушена вчера, строената преди 30 години централа не успяха. Сградата не помръдна, въпреки поставените 100 кг амонит. Цялата история на ТЕЦ-а, защо и кога е построен и какво се случва с него в бъдеще пише на стр.4 на вестника.

Бъркат в касата при дълг, 58 фирми висят към хазната в Хасково с 1,5 млн.лв. Общите задължения са 4,5 млн.лв., пише вестника във водещ материал днес.

Харманли цял ден на сухо – тема също от първа страница. 21 000 жители на града вчера останаха цял ден без вода заради гръмнал захранващ водопровод. Очакваше се до края на деня Харманли да има вода.

Още едно заглавие на същата тема от втора страница на Новинар- EVN вкарва Димитровград в 3-дневна водна криза?-Водна криза застрашава града от днес ако от енергийното дружество спрат захранването на пречиствателната станция за питейни води.

НАП иска имейла на 4 700 фирми – всички те разполагат с двумесечен срок, за да предоставят на приходната агенция електронен адрес за връзка.

Заглавие от трета страница – Димитровградски прокурор нищи 15-те удавени от Охрид. Задачата на тукашните държавни обвинители е да установят дали екскурзията е била законна.

Взрив от 100 кг амонит не помръдна ТЕЦ-а – това е челото и на другия регионален всекидневник Хасковска Марица. Соцпаметникът като мавзолея – оцеля при първия опит за събаряне.

Водеща тема на Хасковска Марица –554 бедни повече на държавна хранилка. Професия социално слаб са упражнявали 2165 души през миналата година.

Две коли изгоряха за една нощ
– заглавие от първа страница. Пожарите са станали на бул.“Раковски“ и ул.“Георги Кирков“ вчера.

Стамболово без училища заради студа
– Пет училища в общината не отвориха въобще врати заради минусовите температури, а в останалите часовете бяха намалени.

Заглавие от втора страница – Митничари със златни значки, свиленградчаните са били отличени със златни и сребърни значки заради високи резултати в работата си през 2009-а година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button