Преса

Преглед на печата- 17 февруари

Преса„600 бона топлят Михаля“– водеща тема за „Новинар юг“ днес. Европейският и българският данъкоплатец наляха 6 млн. лв. в Центъра за бежанци в Пъстрогор, пише вестникът на първа страница.

„Камбанарията до Девата от стъкло, алуминий и гранит“– още едно заглавие от първа страница на „Новинар юг“ днес.

„Ивайловград“ 2.8 метра над стената“– отправка от първа страница на „Новинар юг“ към стр. 2 и 3, където четем за ситуацията в региона след обилното снеготопене и дъждовете.

„10 мъртви птици свали от тавана на хипермаркет в Хасково столична фирма за бърд контрол“– водещо заглавие за втора страница на „Новинар юг“. „МБАЛ-Хасково бърка в сметките си до 3 дни“, „Пуснаха парите за декар площ“, „Търсят СПИН в 5 училища“ и „Марица заля Пясъчево“ са останалите заглавия от втора страница в днешния брой.

„Димитровград пред взрив, 100  евакуирани“– темата на стр. 3 в „Новинар юг“ днес. И още акценти там: „7 се удавиха в Марица“, „Метър вода затвори границата“.

На стр. 4 криминалният психолог Росен Йорданов в пространно интервю признава: „Престъпници бяха правени секретни сътрудници“.

„Изгубеният Свиленград“ четете на стр. 6 „Наследство“ в „Новинар юг“ днес. Как Спас Добрев, заедно с Христо Дянков и съдружници въздига бубарството в Свиленград след войните, разказва вестникът.

„В Езиковата и учителите с униформи“– водещата тема от последната страница в днешния „Новинар юг“.

„Първи 7 жертви взе потопът“– темата над главата в новия брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Спасяват пътниците на 4 коли от наводнената граница с Турция.

„ДАФ с 200 бутилки метан пламна в движение“. Заради риска от взрив полицията отцепва кино „Химик“ в Димитровград- водещо заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“.

„Христо Габеров показва филм за Африка“– още един акцент от първа страница.

„Запис на заповед вместо кредит за общините“– тема от втора страница. За одобрение на европроекти вече няма да се налага теглене на банков заем, пише „Хасковска Марица“ днес.

„Митницата дава дрехи на психичноболни“, „Езиковата се премени с униформи“, „50 кг взрив за комина“ и как абитуриентката Нина Кирякова за ден пое директорския пост в Дом „Асен Златаров“– останалите заглавия от стр.2.

„Съветничка блъснала колата си, търси сметка от общината“– заглавие от 3 стр. с адрес Свиленград.

Темата на броя: „Внимание! Законът за ГМО мутира в Алексей“.

Стр. 5 „Бизнес“ препоръчва: „Застраховка срещу кризата? Инвестирайте в злато“, както и „Войната за домашния телефон сгромоляса цените“.

„Върли левскари пазят автобуса на ЦСКА в Свиленград“ пише под рубрика „Куриоз“ на последната страница в днешния брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button