Преса

Преглед на печата – 2 март

ПресаПолицията извърши произвол над мен – жалва се в челно заглавие на Хасковска Марица днес подсъдима от ДДС афера. След 5 години на първа инстанция четат присъдите по мегаделото.

Водеща тема за вестника – Турчин излекува хасковска банкерка от рак. Уникалната операция в Истанбул спасява 49 – годишната Ваня Енчева от тежката болест.

Бум на пневмонии в детско отделение – пациенти от закритите болници препълниха педиатрията, тема също от първа страница.

Сираци дариха мартенички на старци – децата от дом „Асен Златаров“ подариха символите на обитателите на дома за стари хора, пише Хасковска марица от челната страница.

Хасковлия плати 16 000 лв. данък – това е най-големият данък върху доходите от миналата година платен досега, съобщиха от офиса на НАП в Хасково.

В болницата очите при ушите – започна събирането на отделенията в МБАЛ-Хасково, съобщава във водещо заглавие другия хасковски всекидневник Новинар юг. Целта е оптимизиране на разходите, обясняват от ръководството на здравното заведение.

Учители мизерстват в силенско общежитие, репортаж за това как протича едни ден в училището  в Силен можете да прочетете на страница седем в Новинар юг.

Почнаха детска площадка за 30 бона във „Веспрем“– темата е от първа страница. До 3 месеца малчуганите от кв. „Орфей“ ще имат нова площадка за игра.

Скапан софтуер бави агропарите за 2010-а
– кандидатстването за декар обработваема земя от тазгодишната кампания ще стартира от следващия понеделник заради проблеми с компютрите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
svoboden
svoboden
02.03.2010 10:34 10:34

Новина от вчерашния ден:
Новият заместник директор на Младежки център- Хасково, който е общинска структура, е съпругата на кмета на Община Хасково!
Какво безочие!
Нямам думи!!!!!!!

E голяма работа
E голяма работа
02.03.2010 15:07 15:07

Абе хора -на него не му пука от нищо-какво е още един конфликт на интереси…. 😳 😆 💡 🙄

Back to top button