Преса

Преглед на печата – 15 април

Преса„Търсят още 10 убити от момата край Свиленград“, с това потресаващо заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Три дни криминалисти претърсваха района между свиленградските села Сива река и Малко градище в опит да намерят останки от над 10 души. Сигнал, че в землището между двете села има трупове, е подаден от Недялко Димитров – Момата, допълва вестникът.

„КАТ ни дебне със скрита камера“, е другата водеща информация от първа страница. Записващото устройство лови джигити на пътя, монтирано в „цивилна“ патрулка.

„Полицейски кучета дириха престъпници на полигон“,
е заглавието, придружено със снимка. 10 специално обучени полицейски кучета показаха умения на полигон край Хасково.

„След Административен съд работници на НЕК вият хора в службата“
, също дописка от челната страница. За кръшните хора е отделена специална зала, където в средата на работната седмица всеки служител на предприятие „Мрежи и високо напрежение“ може да разпусне в края на работния ден.

„Пламна фурна на парламентарист“, отново информация, придружена със снимка. Имот на икономическия консултант на парламента Георги Колев от Хасково се запали вчера следобед.

„Данъчните взеха паспортите на още 3 длъжници“, челно заглавие на втора страница. Запорират 10 коли и 15 банкови сметки на борчлии от януари, е допълнението към него.

„Майки на бунт срещу новото сито за детските“, четем още на страниците на „Марица“. Според тях това е нарушение на конституционното им право на избор и противоречи на международни конвенции, които страната е подписала.

„В Харманли 5-има номинирани за почетен гражданин“
, съобщава изданието. Това са Надежда Василева, отец Атанасий, Ангел Бонев, Стефан Чернев и Иван Еджиев.

Една криминална дописка в броя днес: „Крадци разбиха Математическата“. Неизвестните злосторници срязали решетка на прозорец и се промъкнали в съблекалните на спортния салон, оттам се добрали до учителската стая, откъдето изнесли радиокасетофон и купи и награди от състезания.

И накрая няколко заглавия от другия местен вестник – „Новинар Юг: „100 лв. – питон в хола, „Съдят двама за отвличане днес“, „1800 кедъра засаждат в димитровградско“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button