Преса

Преглед на печата- 28 април

Преса„ИСПА пропадна в Димитровград“– водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. Главният изпълнител е прекратил договора си с МРРБ за канализацията на левия бряг на Марица, пише вестникът.

Над главата му днес: „Скандал:Изтрити записи в ОбС“- пренос към стр. 2.  „Запорираха Масларова“- още една отправка от първа към трета страница.

Останалите заглавия от стр. 1 в „Новинар юг“ днес: „Първанов в Димитровград“ и „Ченгета слухтят „Атака“ за уене срещу президента“.

„Абитуриент сирак събира пари за бала, като DJ“– водеща тема от втора страница, където „Новинар юг“ репортажно разказва за посещението на президента Първанов в Димитровград вчера и за скандала с изтритите записи от сесия на местния парламент в Минерални бани.

„13 години решетки за милиционер убиец“
– тема от стр. 3 в днешния „Новинар юг“.

„Хасковският футбол на прокурор“-
водеща тема на стр. 5 в броя. Експрезидентът Митко Димитров иска разследване на управлението на червено-белия клуб по времето на Здравко Узунов, пише „Новинар юг“.

Интервю с проф. Пламен Цветков със заглавие: „БАН: комунист, по-комунист, най-комунист, академик“ на 7 страница.

„Музей на Гунди в Хасково“– водещата тема от последната страница в днешния „Новинар юг“.

„EVN не иска елстълбове, прехвърля ги на семейство“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. На стр. 2 вестникът разказва как фамилия от Хасково се оказа собственик на двете съоръжения до дома си.

„Общината запорира имоти за 620 000 лв.“
– водеща тема на „Хасковска Марица“ днес. Две фирми от леката промишленост блокирани заради данък сгради и такса смет, пише вестникът.

„Издирват насилник, принуждавал момче към секс“– също заглавие от първа страница.

„Президентът призова за визови облекчения за Русия“ и „Заради матурите местят камерите от коридора в клас“– още заглавия от първа страница на „Хасковска Марица“ днес.

„Къртица на МВР 13 г. в затвора за убийство“
– водещо заглавие от трета страница. Ангел Димитров-Дявола с втора присъда за отнет живот, пише „Хасковска Марица“.

„Пайнера пита Първанов за данък лукс, земеделци го канят на жътва“-
репортаж от визитата на държавния глава в Димитровград вчера четете на стр. 4

„Стефка Берова пее за жените в Хасково“– водеща тема за последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button