Преса

Преглед на печата – 29 април

ПресаУбиец 4 месеца живее като клошар“, пише във водещото си заглавие днес „Хасковска Марица“. Иван Илиев, пребил до смърт майка си, открит в софийски фургон.

„Местят Хематологията в АГО до лятото“, е другото чело от първа страница. Болницата чака пари за март от Касата, за да финализира ремонта.

„Автоспектакъл за юбилей на границата“
, дописка, придружена със снимка. Заключителният етап от състезанието по майсторско управление на автомобила „Виртуози на полигона“, организиран по повод 60-годишния юбилей на Гимназията по автотранспорт „Н. Й. Вапцаров“ се проведе вчера.

„ООН натиска за лагера в Пъстрогор“, четем още на челната страница. Представителят на Върховния комисариат за бежанците към ООН – Милагрос Лейнес, се срещна вчера с областния управител Румен Данев.

„300 танцьори в спор за Купата на кмета“, пише още „Марица“. Състезатели от 22 клуба са заявили участие на Осмия фестивал на камерния танц, който започва утре вечер от 18 часа в зала „Дружба“.

„ВМРО – НИЕ иска партньорство с ГЕРБ и „Атака“, заглавието е челно за втора страница. До края на годината ще имаме структури в целия регион, казаха воеводите-отцепници.

„НАП отвори още 2 гишета за данъчни декларации“
, съобщава изданието. Заради изтичащия краен срок за деклариране на доходите, получени през предходната година, офисът увеличи броя на гишетата, на които до 30 април ще се приемат формулярите.

„Британска инвазия в Маточина“, също дописка от втора страница. Втората част от съвместната инициатива на сдружение „Зелени Балкани“ и доброволци за консервация край свиленградското село Маточина започва утре.

„Мисия Лондон най-търсена книга в Хасково“,  пише още „Марица“ в новия си брой. Това съобщава пред вестника шефката на Регионалната библиотека Тонка Койчева и добавя, че доскоро е имало голям наплив за „Шифърът на Леонардо“ и „Листопад“.

И накрая няколко заглавия от другия хасковски всекидневник „Новинар Юг“: „Откриха два коня пред олтар“, „Погнаха наглите по спирките в Хасково“, „Медцентър отличник по приходи“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button