Преса

Преглед на печата – 4 август

Image„Кризата преполови дните на Хасково“ – с това заглавие открива броя си вестник „Хасковска Марица“, който днес бе пуснат за продажба по реповете в града едва след 9 ч. По-кратки и по-скромни от обикновено ще са дните на града тази есен. Евентуално гостуване на фолкпевците на Преслава и Константин ще е гвоздея в програмата. Не можем да си позволим предишното разточителство, но не можем и да прекъснем традицията, обобщава ситуацията зам.кметът Венко Точевски. 

 „ПМГ мина в ръцете на общината“, съобщава от първа страница вестникът, позовавайки се на изказване на депутата от ГЕРБ Делян Добрев. До момента сградата на елитното училище бе собственост на земеделското министерство, което пречеше на общината да извършва ремонти на сградата.

 „Д-р Пандов с таван на заплатата“, пише още на първа страница ежедневникът. Ограничението ще засегне всички болнични шефове в региона, които по информация на Марица в момента се подписват под месечни възнаграждения от 4 до 6 хил. лв. Ако бъде приета новата наредба за управление на лечебните заведения, началниците ще получават не повече от 2 880 лв или 12 минимални работни заплати.

„Стая за майки с деца искат по автогарите“, „Грозде по три лева се появи по хасковските пазари“, още заглавия от първа страница.

„Пиян тираджия обърна камион на Е-80″, вчерашният инцидент блокирал границата е водеща тема на криминалната страница. „Дете подпали две къщи“, четем още там.  Игра с кибрит подпалила складирана слама, оттам огънят се пренесъл върху къщите на двама съседи от ромската махала на Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button