Преса

Преглед на печата – 27 август

Image„Вежди аха да не стане почетен в Димитровград“, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. След бурни дебати, само 16 от 28-те общинари в „Гросето“ подкрепят внесената на пожар докладна.

„Фурни гърмят с актове заради предпазни решетки“, също водеща информация от първа страница. Опасните тестомесачки спипани при спецакция на Инспекцията по труда.

„Две сирачета чакат за семейство в чужбина“, е друга дописка от челната страница. Процедурата е в ход и ако приключи успешно, едното от тях ще замине за САЩ, а другото – – за Италия.

„11 256 от областта на борсата“, съобщава изданието. Толкова са регистрираните на борсата жители на Хасковска област до 31 юли. В сравнение с предходния месец те са с 39 повече.

„Воеводите с нова структура в Димитровград“, четем още на водещата страница. Това съобщава пред вестника областният координатор на ВМРО-НИЕ Николай Кючуков.

„Ново 5: Откриват аутобана на 20 септември“, информация от втора страница. Затварят лявата лента от Любимец към Свиленград за преасфалтиране.

„По 6 минути на гишето в НАП“, пише „Марица“. Толкова е средното време на продължителност на обслужването на клиент в хасковския офис на Агенцията. Оттам информират, че от началото на годината досега през офиса са минали 94 257 клиенти.

„Съветниците приемат бюджета на кмета“, челно заглавие от четвърта страница. Към него има и две подзаглавия: „Узаконяваме един незаконен акт, алармираха от ГЕРБ“ и „ДПС до последно умува каква позиция да заеме“.

Една спортна информация в броя: „Любимец взе Недялко Хубенов“. Хасковският футболист подписа договор за една година, дебютира срещу Несебър.

„Колеж спонсорира социално слаби“, „Спряха тока в Харманли“, „Продаваш нива – оставаш без евтино топло“ – всичко това четете в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button