Преса

Преглед на печата – 21 януари

Вестниците в ХасковоПанчо Панушев – Мърфи договори жп надлеза в Бояна„, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Строителството на съоръжението за село Сталево започва през пролетта.

5 г. решетки за измамника поп Тоньо„, е другото чело от първа страница. Гуруто на закрития приют в Узунджово ще плаща 39 800 лв. обезщетения на трима ужилени от него бизнесмени.

Доктор иска 42 бона за ваксина срещу хепатит„, дописка също от водещата страница на вестника. Предложението е на общинския съветник д-р Марио Янакиев, то ще бъде разгледано на сесия на местния парламент идния петък.

Желязото поскъпна, юрнаха се да предават„, заглавие, придружено със снимка. От година и половина насам за първи път цената на старото желязо скочи на 50 стотинки за килограм.

Чакат 5 800 стопани за пререгистрация„, четем още на новинарските страници. Очаква се те да се пререгистрират в общинските земеделски служби до 25 март.

Хлебари искат коматът да е поне лев„, информация с адрес Димитровград. С минимум 10 стотинки трябва да поскъпне хлябът в Димитровградско, за да могат малките фирми да си покрият разходите по производството на насъщния след ценовия скок на брашното, изчисляват от бранша.

Искат 235 лв. за избор на лекар в АГО„, с това заглавие открива броя си днес другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. С 30 лв. повече дава Касата за раждане през 2011 година.

Административният съд резна кмета за 2 жалби„, е другото челно заглавие от първа страница с пренос на трета. ХАС остави без разглеждане двете жалби на кмета Георги Иванов по повод решенията на Общинския съвет от 17 декември миналата година, допълва изданието.

Издължаваме такса смет на 2 вноски„, също дописка от водещата страница. Предложена втора корекция на плана за разпределение на капиталовите разходи за 2010 година се очаква да бъде една от разискваните точки на предстоящото заседание на Общинския съвет.

Дават стоп палка и лампа на акваченгетата„, челна информация от втора страница. Промяна в Закона разширява правомощията на инспекторите на риболовната агенция.

Задържани с 5,5 кг хероин остават в ареста„, водещ материал от трета страница. Четиримата младежи са част от канал за трафик на дрога за Италия, смята прокуратурата.

Финансовата политика на Свиленград давана за пример„, „Пазят бебета и старци от грип„, „Съдии по шоу денс на атестация в Димитровград“ – всичко това – в днешния брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button