Преса

Преглед на печата – 10 февруари

Преса„Златната кокошка на Баните ги снася на тъмно“- водещото заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. 4 бона за 2010 г. в общинската хазна от курортна такса, чакат 3 пъти повече от туристически данък, пише вестникът.

Над главата- снимка с отправка към стр. 6, където „Новинар юг“ пише: „Новото мнозинство осигури данъчен рай за 13 бутика“. „Експерти слушат запис на обвинена в рекет хасковлийка“- анонс от 1 стр.- отправка към стр.3.

„Смърт отложи за март фашинга в Езиковата“- също заглавие от 1 стр. във в. „Новинар юг“ днес.

На 2 стр. вестникът пише: „2 рейса хасковлии избират главен мюфтия“. „ОбС и кметове без заплати, забавят ли бюджет 2011-а“- също акцент от 2 стр. „Грубиян пердаши пазарджийка“ и „Кризата уволни Симо“- също теми от 2 стр.

„Телефонът на Добринка Христова пратен на експерти от МВР-институт в София“ разказва на 3 стр. „Новинар юг“ за обвинената в рекет служителка на хасковския „Екопрогрес“.

Темата на стр. 4: „Съветските паметници- в двора на руския посланик“.

„Даскал се прави на рефер, закопава „Димитровград“- акцент от спортната стр. 5.

„50 пъти по-ниска такса смет ще плащат магазините на мюфтийството пред Ески джамия в центъра на Хасково, ако решението на ОбС мине в съда“- темата на стр. 6 в „Новинар юг“.

„Диа гони напрежението от корта с готвене“- акцент от стр. 7.

„Мезек и Маточина- в „Чудесата на България“- водещото заглавие за последната стр. 12 на „Новинар юг“ днес.

„Погват фурни и мелници нощем“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Темата четете на стр. 2.

„1 310 анкетьори атакуват домакинствата“- водещото заглавие от 1 стр. Не давайте лични карти, не отговаряйте на въпроси за доходи и спестявания, пише вестникът.

„Въвеждат таван на тарифите за такси“ и „До 6.5 млн. лв. за Онкото в Хасково“- също заглавия от 1 стр.

„Черпят със сладко и ликьор в музей“- акцент от 2 стр. с адрес Ивайловград. „Аварии мъчат кв. „Овчарски“, „75 мюсюлмани на конференция в София“ и „Кръчми хвърлят пепелниците, влизат в час със закона“- останалите заглавия от 2 стр. на „Хасковска Марица“.

„Осъден за дрога пак в съда за очна ставка с „шефа“- водещо заглавие от 3 стр. Организатор на наркоканал и помагач още под домашен арест, мулето лежи в затвора, разказва вестникът.

Темата на броя на стр. 4: „300-500 лв. за нов касов апарат“- търговците пак ще сменят фискалните устройства, този път за да ги следи НАП.

Интервю със Светлин Чолаков-Шаблю на стр. 5 със заглавие: „Бизнесмен станах по неволя, но футболът е в душата ми“.

„Димитровград“ яде голям бой от „Нефтохимик“- водеща тема от спортната стр. 6.

„Мъж връща картина на Йордан Йорданов заради ревнива съпруга“- акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кимсибилмеза
кимсибилмеза
10.02.2011 13:01 13:01

живота в хасково областа- пълна бъркотия

Back to top button