Преса

Преглед на печата – 16 февруари

Преса„Всяко пето такси – незаконно“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Два касови апарата са хитът сред нелегалните бакшиши, допълва вестникът.

„Електричар пада от 7 метра, мъртъв“, е другото чело от първа страница с пренос на трета. Инцидентът станал в хале на тютюнева фирма в Хасково, докато Йордан Йорданов сменял крушка.

„Нина от защитеното жилище стана възпитателка“, водещо заглавие от втора страница. Друг от обитателите на хасковската къща – Георги, учи висше в Пловдив.

„МВР отказа марките на Бойчев, съдът ги прие“, също дописка от втора страница. Съдебна такса с държавни таксови марки плати вчера Тодор Бойчев в Административния съд.

„Димитровград гостува на Виница“
, четем още в броя. Кметството ще работи за активно сътрудничество с европейски общини, с които да обменя опит и идеи в приоритетни за устойчивото си развитие области.

„МЗ бави 2 месеца 72 бона за болница“, дописка с адрес Тополовград. Субсидията е за болници, които са в отдалечените райони.

Нещастният инцидент с електротехника Йордан Йорданов е водещ материал и в другия местен всекидневник „Хасковска Марица“. Изданието уточнява, че инцидентът е станал в понеделник в 13 часа, но и вчера нито една институция не е съобщила за трагедията.

„Ловят балъци с обещания за надомна работа“, челен материал на първа страница в „Марица“. Предлагащи надомна работа подвеждат търсещи каквато и да е заетост, сигнализират изданието опарили се дами.

„29 държавни служители длъжници на НАП“, четем още на водещата страница. Те са от Хасковска област и към момента имат неплатени данъци, осигуровки или глоби към други институции.

„6 митнически шефове с агентурни досиета“, съобщава изданието. Толкова си били митническите началници от началото на прехода в Свиленград, които са работили в ДС.

„Засекретиха бившия ДНА“, заглавието е водещо за трета страница. Военният клуб пропуснат в списъка на официалния сайт, новият шеф със забрана за информация.

„Младежи искат пари под контрол за инициативи“, „Гимназисти и бизнес са работна среща в „Химията“ в Димитровград“, „Четирима задържани за фалшиви пари“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button