Преса

Преглед на печата – 24 март

Преса„Пак рухна казармен зид, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Камъните едва не убиха деца по хасковската улица „Булаир“. Инцидентът – 4-ти за 6 месеца.

„Д-р Ирина Караманова: Туберкулозните намаляха, парите за лечение – съвсем“, също челно заглавие от първа страница с пренос на шеста. След месец-два затваряме, бие тревога шефката на хасковската специализирана болница.

„6,5 млн. лв. за областта в партньорство с Турция“, водеща информация от втора страница. Съвместните проекти на стойност до 600 000 евро стартират през май.

„3 проекта за хасковски паметник на бежанците“, пише още „Новинар“. Вариантите са предложени от скулптора Иван Парасков.

„Садистът Лазов до живот в килията, окончателно“, е челният материал на трета страница. ВКС потвърди наказанието на димитровградчанина, който уби Минка Андреева. 5 месеца условно за прикривалата го Виктория.

И едно спортно заглавие в броя: „Спукаха“ гумата на „Стамболово“ за 300 лв.“. Отказалият се от първенството тим глобен за инсценирано транспортно произшествие.

„Боклукът на Хасково златен“, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Офертата, с която столична фирма е на път да спечели обществената поръчка за сметопочистването на Хасково, значително надвишава прогнозната стойност от 15,5 млн. лв., научил вестникът.

„Подът в „Спартак“ поддава, отбор рискува да падне в мазето“, друго водещо заглавие от челната страница на изданието. Спортните клубове, които използват съоръжението, нямат пари да го поддържат.

„Ваксинират срещу ротавирус бебета от дом „Майка и дете“, четем още на първа страница. Безвъзмездно дарение получи домът., благотворителната проява е част о кампанията за превенция, която обхваща 16 подобни заведения в цялата страна.

„Държавата даде „Нимфите\“ на Димитровград, съобщава изданието. Общината получи правото на управление на част от археологическия паметник на културата с национално значение „Светилището на нимфите“

„Министерска депеша замалко да скара две гимназии“, акцентен материал от втора страница. Никой на гони ПГЛП „Райна Княгиня“ от сградата, докладната е за предоставяне на закрито училище, твърдят от Общината.

„276 висят към бюджета с 64 млн. лв.“, е водещата информация от трета страница. НАП приканва борчлиите да разсрочат задълженията си, 93 не могат да напускат страната заради неплатени данъци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button