Преса

Преглед на печата – 2 май

Преса„Книжката вече струва 1 500 лв.“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Камерите по време на изпит не озаптиха корупцията, признаха автоинструктори, пише вестникът.

Над главата със снимка-отправка към стр. 3: „Гледат фалосите на заподозрени за убийството на баба Милка“.

Още акценти от 1 стр.: „Данъчното под обсада днес“ и „Хасковлия с 5.63 на олимпиада по история“.

„Новото мнозинство в ОбС-Хасково реже германска инвестиция“– водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“.

Останалите теми на страницата: „Харманлийските рокери най-бързи у дома“, „Димитровград първи с ПОС терминал за данъците“, „БЧК ограничава удавянията с курсове в училищата“ и „Географията пак любима за зрелостниците в региона“.

„Снощи докараха в съда Младен Младенов за мярка, мъжът от Корен обичал да души женско бельо“– водеща тема за 3 стр.- задържането на младия мъж за извратеното убийство на 78-годишната баба Милка. Още едно заглавие от 3 стр.: „Съдят сутеньори и Алтъна за грабеж на клиент“.

Интервю с антрополога Васил Гарнизов на стр. 4 със заглавие: „Когато дойде 1 май, „трудещите се“ няма какво да празнуват“.

„Хасково“ осребри домакинството си“– водеща тема от спортната стр. 5. Останалите теми: „Кмет №1 на стрелба с лък по животни“ и „Белите мечки“ с 2 златни медала“.

„Честите изменения в НПК и НК пречат на правораздаването“– интервю с председателя на ВКС проф. Лазар Груев на стр. 6.

„Чиновникът: тази неизтребима класа, поуки с вековна давност“– тема на стр. 7.

„Забавно-духовият оркестър със „Златна лира“ за юбилея“ – водеща тема с адрес Димитровград от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Кметът сипе бисери и цинизми в ОбС“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Това е и темата на броя на стр. 4.

„Цените на горивата растат всеки ден“– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес.

„Отварят още гишета за декларации“– полезна информация от 1 стр. Останалите акценти: „42 732 т смет поема новото депо за година“ и „Четири пълни шестици на олимпиадата по история“.

„20 чакат за дом в Ивайловград, 26 жилища стоят празни“– водещо заглавие от 2 стр. Останалите теми: „Тръгва географска инфо система в Любимец“, „Хасковлии спасяват турски белоглави лешояди“ и „Пос терминали пестят пари на данъкоплатци“.

За 3 стр. водеща тема е „30-годишен задържан за убийството на баба Милка от Корен“. Младият мъж насилил и пребил старицата, после се върнал да допива с компания, пише вестникът. Останалите теми от 3 стр.: „Д-р Генев отново шеф на лекарската колегия“, „Измамиха баба с 500 лв.“ и „25 пускат SMS за почернените семейства“.

Темата на броя на стр. 4: „Георги Иванов щял да създава секс група за увеличаване на броя на населението“.

На стр. 5- „Юбилей“ „Хасковска Марица“ пише: „Футболно шоу спретнаха легенди в Харманли“.

За спортната стр. 6 водеща тема е хандбал (девойки до 19 г.) със заглавие: „Контузията на Бръмбъра обезмисли финала“.

„Дързост и красота в зала „Дружба“, „Златна лира“ за Доцо Вътков“ и „24 475 лв. от „Хасково за Мими“– заглавия от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button