Преса

Преглед на печата – 19 октомври

Преса„Тръгват хайки за нередовни ученици„, пише в броя си днес „Хасковска Марица“. Започват масови проверки в училищата за посещаемостта на учениците с право на детски надбавки.

„Изборните книжа – в областната администрация“, дописка от втора страница. Първата пратка от бюлетините за местни избори в Хасковска област пристигна вчера.

„Забраниха алкохола и лова в неделя“, дописка с адрес Димитровград. Със заповед на временно изпълняващия длъжността кмет на Общината Красимир Минев се забранява продажбата и сервирането на алкохол за времето от 22 часа на 22 октомври до 20 часа на 23-ти.

„Снегът взе първата жертва
„, водещ материал на трета страница. 73-годишен дървосекач почина от измръзване край Лисово.

„Издирват 78-годишен мъж от Любеново
„, дописка също от трета страница. За общодържавно издирване е обявен 78-годишният  Пенчо Койнов Канев от с. Любеново, който за последно е видян на 8-ми този месец край селския магазин.

Едно заглавие от светската страница: „Тангра“ поема към нови титли в Италия“. 3 „ветеранки“ и 9 дебютанти води на турнира на Световната купа в Торино Дорина Инджова.

„Първият сняг реже Баните от Хасково“
, с това заглавие открива броя си днес другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Със 7 машини и 100 тона пясък и сол областният град среща зимата.

„Изборите докарват ден ваканция“, дописка също от първа страница. Учениците в областта ще почиват на 24 октомври, понеделник, деня след изборите. Заповедта за еднодневната ваканция е от министър Игнатов.

„US апарат хваща СПИН-а“, четем на втора страница. МБАЛ – Хасково купи модерната техника за микролабораторията си.

„Данаил чете 500 страници за шестте загинали и днес
„, челен материал от трета страница. Живко Желев, който му даде ключовете от опела-убиец, вече се запозна с материалите по симеоновградското дело, пише в подзаглавието на материала.

Едно спортно заглавие в броя: „Диа отново на корта“. Диа Евтимова се връща на корта, след като повече от седмица лекува травма в дясната пета.

И накрая едно заглавие от светската страница с адрес Димитровград: „Балерини стават манекенки днес“. Целта на благотворителния спектакъл е да се съберат още пари за заминаването на балет „Галаксико“ в Италия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button