Преса

Преглед на печата- 31 октомври

Преса„Познато: Иванов кмет за четвърти път“– акцент над главата в днешния брой на „Новинар юг“. За вота в региона вестникът днес отделя 3 от страниците си- 2, 6 и 7.

Водеща тема от 1 стр.: „Закичиха двама от СИК 1 и 2 с актове“. Секретарят Елена Камбурова и председателят Кръстьо Караманов не пуснали застъпници в секциите си. Бяха пияни, твърдят двамата, пише „Новинар юг“ в подзаглавието.

„Д-р Максим Господинов излиза в политическа пенсия“– акцент с димитровградски адрес от 1 стр.

„Хасково-2″ се препъна в Свиленград“– отправка към спортната стр. 5.

Още теми от днешния брой на „Новинар юг: „ГЕРБ ще управлява в Симеоновград и Любимец“, „Иво Димов от ГЕРБ ще напусне депутатската банка, за да седне в кметския стол на Димитровград през следващите четири години. Мястото му в НС ще заеме Катя Чалъкова“.

„Бой за мома преди вота, 2-ма на съд“
. Три патрулки предотвратиха ромско меле в нощта преди вота, съобщиха вчера от полицията. Инцидентът станал около 21 ч., след като младеж загледал приветливо девойка в димитровградския квартал „Вулкан“, пише „Новинар юг“.

„47 процента загърбиха вота в Хасково“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“, който е и отправка към стр. 2.

„Свиленград- първенец по европроекти“– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Хасково с по-малко усвоени проекти от Трявна, пише в подзаглавието.

В заглавия на 1 стр. вестникът пише още: „Огнеборци обезопасиха ограда „убиец“ и  „По 150 лв. за 80 процента от първолаците“.

Теми от стр. 2: „Избирателната активност ниска, Иванов взема четвърти мандат“, „Подкрепа“ иска 5 процента от БВП за образование“, „Глобиха секретар и председател на СИК“, „Напечен балотаж в Узунджово“.

Акцент от 3 стр.: „Трима в ареста за трафик на 12 кила хероин“. Също на 3 стр.: „Горя изоставена къща“ и „Българо-турски съвет ще подпомага търговията“.

Темата на броя на стр. 4: „Упорита хрема мъчи малки и големи“.

На стр. 5- „Избори 2011“.

Заглавие от спортната стр. 6: „Борците на „Димитровград“ с 3 златни отличия“.

„Славят с песни и танци делото на будителите“– концерт по случай 1 ноември организира довечера читалище „Заря“- водеща тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
вая
вая
31.10.2011 13:11 13:11

вместо коментар публикувайте стихотворението за Георги Иванов. Коментара става излишен.Стихотворението беше публикувано в ХС новини на 28.10. и се нарича За всичко е виновен Георги Иванов.

Back to top button