Избори 2013

СДС стана шампион по табла, ще печели и на изборите

СДСПриключи вторият регионален турнир по табла в Хасковска област „Синята магия“. В продължение на 2 дни 9 от най-запалените почитатели на „Левски“ и синята идея на тима се бориха мъжки на дървената плоскост. Победител стана секретарят на СДС – Хасково Добри Тодев, който победи на финала с 2:1.

Назад в класирането останаха представителите на всички останали политически сили в турнира, което Тодев определи като знак, че и на изборите СДС ще е първи по резултат.

От състезанието отпаднаха класни играчи като д-р Христов, Павел Павлов, Валентин Стоилов и легендата Никола Янакиев. Представителите на ГЕРБ в битката за двата зара не показаха хъс и логично си тръгнаха с наведени глави. Същата съдба сполетя и представителите на други десни партии.

СДСНай-голямата изненада бе Костадин К., бивш червен кмет на с. Момково. Каубоят с мъжка игра и железни нерви прониза трима играчи, но Янакиев го разби след сериозен отпор за 2-1.

Във финалната група от 3-ма играчи се наместиха адв. Добри Тодев, Димитър Делибозов-младши и Никола Янакиев. Тримата показаха силата си, но Делибозов, който е почитател на “България на гражданите” с ловкост и късмет сломи Янакиев с 2:1 (7-6,5-8 и 8-1). Секретарят на СДС пък си почиваше и след това разби мечтите на Янакиев за 2:0 (7-5 и 7-2).

Така на финала двамата играха над 2 часа пред зорките очи на Слави Цингов и Димитър Делибозов -баща. В първия гейм Делибозов с хитрост сломи Тодев за 7-5. След това същото изражение се появи на контролната дъска, но този път в полза на Делибозов – 5-7.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button