Преса

Преглед на печата – 16 август

Преса Новинар Юг: “Командоси спряха ромска война, патроните в ареста” – това е челното заглавие. Според вестника, 60 си налитат с ножове и колове в Димитровград. 2 патрула от Хасково и групата за бързи действия вдигнати по тревога. Ромите били от два враждуващи рода.  

“Иван Петров без жителство – аут”. Областният лидер на ГЕРБ няма адресна регистрация в Хасково. Така отпадат всички въпросителни около неговата евентуална кандидатура за кмет или общински съветник. По-важно за партията е да се изградят и стабилизират структурите, отколкото да се участва на всяка цена в някоя листа, казва пред вестника Иван Петров.

Още една предизборна тема – “НДСВ ще подкрепи Георги Иванов за кмет”. Това казва в интервю за Новинар Юг Динко Динев, който от общински координатор на жълтите, с решение на Политическия съвет на партията стана областен координатор, на мястото на Диана Дончева.

“Вдигат 120 лампи на бул. “Никола Радев”.
Стълбовете ще се използват и за направата на линия на тролеите, която догодина ще стига до Болярово.

Още теми от Новинар Юг – 6 бебета проплакаха в ремонтираното АГО, Пратиха педофил на психиатър, Сменят люлките в забавачките, Футболно игрище става разсадник.

Хасковска Марица: “Хотелиери плашат с линч хасковлии заради жалби” с това открива днешния си брой вестника. Местното семейство алармирало Комисията за защита на потребителите в Бургас, за лошите условия в тризвезден хотел, от който семейството изгуби 120 лева. Хасковлиите са били заплашени с физическа саморазправа.

“Обраха сърдечноболен посред бял ден”. Кражбата е извършена от дома му в кв. “Орфей”. Ожиленият с 2100 лв. мъж подозира приятел борчлия.

“Роми на бой за накърнена чест, двама в килията”
. 9 патрулки и микробус с бопаджии укротяват страстите в квартала в Димитровград. Още една публикация със същия адрес – “Комари мутанти атакуват Димитровград”. Насекомите издържали и най-съвременните препарати. Инвазията е спряна, ефектът – до дни, твърдят от общината.

“Откриха ограда на 39-вековна къща край Кушкая”. Древното селище е обитавано непрекъснато поне седем века, твърдят археолози. С камион от бившата ГДР свалят консервираното огнище – подарък за хасковския музей.

Още акценти от вестника днес – Клошари си спретнаха дом пред полицията, 100 000 лв. инвестират в родилното в Харманли, Незагасен фас причини пожар до птицекомбината, Баба подпали двор. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button