Преса

Преглед на печата – 20 август

Преса Арестуваха пастрок за блудство с дете на 2 години, челно информира „Новинар юг”. Криминално проявеният мъж живеел на съпружески начала с майката на моченцето. Гаврата станала в събота, когато майката оставила сами в апартамента детето си и своя приятел.  

По три аборта на ден в Хасково, е голямото заглавие от първа страница. 586 прекъснати бременности в града за 6 месеца отчитат от Националния център за здравна информация.

Панайотов на тест за поста си, съобщава следващата публикация. Министърът на образованието Даниел Вълчев обяви конкурс за длъжността началник на регионалния инспекторат в Хасково. Това е вторият опит на просветното ведомство да назначи шеф на АБВ-то, след като през февруари 2006 година Весела Недкова оваканти поста. Оттогава временно изпълняващ длъжността е Иван Панайотов.

Дъбов удря по масата: БСП е зад независимия Иванов. Под заглавието днес на втора страница „Новинар юг” информира, че по решение на Изпълнителното бюро на партията в Хасково червените трябва да подкрепят сегашния кмет. В Димитровград-също. В сряда главният секретар на БСП Димитър Дъбов идва за срещи с двете най-големи партийни организации в областта.

И още две заглавия на тема предстоящи избори: ГЕРБ чака Генерала да каже кандидата в Хасково. Две са имената, събрали най-голяма подкрепа сред членовете и привържениците на ГЕРБ. Строителният предприемач Антон Иванов и Делян Добрев, са номинациите на партията за кандидат-кмет на Хасково.

ССД иска Стефан Димитров за кмет в Димитровград
. Партията преговаря за обща дясна номинация и листа с ДСБ, СДС и земеделски формации.

Тестват цяло село за смъртоносна зараза, съобщава челно „Хасковска Марица”. 65-годишна жена от Вълче поле е пратена в Пловдив с диагноза бруцелоза. Десетки семейства са в паника, зареждали хладилниците си от селото.

Братчета на 1 и 3 години едва не загинаха в дома на прабаба си
, информира водещата публикация. Оставените без надзор деца подпалили къща в село Нова надежда.
Учители стачкуват с боулинг, театър и автопоход
, анонсира вестникът на трета страница. Всички църкви в Хасково ще отслужат молебен за здраве на 14 септември.

Под заглавие „Не съм политик за един ден” вестникът публикува голямо интервю със собственика на „Пайнер” Митко Димитров.

Другите акценти в днешното изднаие на „Хасковска Марица”: Фонтан украси парка в Любимец. С 200 пъдпъдъка сусамската дружинка откри сезона. Чака ни горещ делник, термометрите ще заковат между 33 и 35 градуса днес.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button