Преса

Преглед на печата – 6 септември

Преса Пречупени кръстове и под носа на ГЕРБ, е челното заглавие но „Новинар юг” днес. Три пречупени кръста с текст „Истинската вяра” посрещаха вчера всички, влизащи в областната централа на партията. Неонацисти отново нашариха оградата и на „Спартак”, олепиха я със стикери.

200 лева отгоре в УНСС, е темата на водещата публикация. Ако ще ставате магистрати, пригответе си 900 лева за семестниална такса, уточнява подзаглавие.

Трима отровени с Б-58, една почина,
съобщава друга дописка. Отровените са двама възрастни мъже и една жена, която в понеделник вечерта е починала в ОАРИЛ. Б-58 е селскостопанска отрова, която в началото на есента масово се използва срещу паразити по растенията.

Всички срещу ДПС в Баните, е голямото заглавие на втора страница. Сийка Димитрова, член на ГЕРБ, е кандидатът на коалиция „За Минерални бани” за кмет.

Панайотов и Ченчгелова спорят за шеф на АБВ-то,
информира още вестникът. Временно изпълняващият длъжността началник на инспектората Иван Панайотов и заместник-директорката на Основно училище „Килрил и Методий” Тонка Ченгелова са двамата кандидати за шефското място в хасковския инспекторат.Конкурсът е обявен от просветното министерство преди две седмици.

Празнична е водещата публикация на „Хасковска Марица” днес. 1 тон фойерверки цепят небето на Хасково, съобщава вестникът. 3200 залпа ще ознаменуват градските тържества на 8 септември.

Няма да строят сметище край Ябълково, информира дописка от първа страница. Имаме уверения, че предвиденото изграждане на депо за твърди битови отпадъци няма да е край Ябълково, където е вододайната зона на Хасково, цитиран е лидерът на „Екогласност” Емил Георгиев.

Тракиец и Текето с пречиствателна за 6 милиона лева, е голямото заглавие на втора страница. До дни стартира проект за канализация на двете села.

Под заглавие „Ще има ефективна стачка” „Хасковска Марица” информира, че на проведените общи събрания в Хасково учителските колективи са изразили готовност да започнат ефективни стачни действия в началото на новата учебна година.

И още от акцентите в изданието днес:

Стрелец цели куче, куршумът на косъм от човек. Случката станала в село Крепост.

В Димитровград откриха ремонтирана отсечка от булевард „Трети март”.

Спряха 6 килограма контрабандни бижута на границата. Стойността на задържаните на Капитан Андреево златни и сребърни накити е над 104 000 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button