Преса

Преглед на печата – 13 септември

Преса Новинар юг: 15 учители не искат по- големи заплати. Една част от тях смятат, че не заслужават, другите пък не знаели с колко ще им скочат парите. 90 учители пък няма да получат финансови бонуси по програмата за диференцирано доплащане заради отпуските през изминалата учебна година.

Родители ремонтират кабинети на първолаци. Четири от класните стаи на СОУ “Васил Левски” в областния град са обзаведени със средства на татковците и майките. Овехтелите чинове и учителско бюро са подменени с нови. По 50 лева от семейния бюджет са заделили за покупките родителите.

Румен Петков развърза торбата с подаръци. Отличия за работата в тежка пожарна обстановка получиха не само огнеборци, но и кметове и цивилни.

Закопчаха гурбетчия с хероин за 5 милиона лева. Дрогата била напъхана в тайник, имитиращ резервоар.

Същата тема намираме и на челото на Хасковска Марица. Там обаче са вдигнали двойно цената на заловения наркотик. Вадят хероин за 10 милиона лева от резервоара на кола. 54- те килограма трябвало достигнат до Холандия.

Ден на мълчанието за първия учебен ден в Хасково. 92 школа посрещат със стачка първолаците, общинските училища в Димитровград пас.

10 километра проводници за 44 хиляди лева задигнати в областта.

Връщаме турски наркопласьор на Франция.

Пак “легнали полицаи” монтират по свиленградския булевард “България”.

Гръцко грозде подби пазара на нашето, чета за последно от Хасковска Марица. Бялото грозде е ударило по виреещите в областта десертни сортове и в момента продукцията на лозарите залежава на борасата в Любимец. Гърците го предлагали за 70- 80 стотинки, докато нашето в момента поддържа цена от 80 стотинки до един лев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button