Преса

Преглед на печата – 1 декември

Преса„Хасковски бойци в Кабул, Осама ги гони”, е челното заглавие в днешния брой на “Хасковска Марица”. Става дума за хасковската елитна рота Хелброк, която стяга редици за мисия в една крепостите на Ал Кайда. 

“Поне два нови случая на СПИН в Хасково”, е друго водещо заглавие от новия брой. Оставят хората с положителен тест сами да решават да признаят ли болестта, допълва вестникът.

“Рампа ще улеснява деца с увреждания”, четем още на страниците на “Марица”. Допълнителна рампа ще улеснява достъпа до сградата на Младежкия център за деца и младежи с увреждания. Изграждането й до централния вход вече приключва.

“Канализират 3 квартала за 2 години”, публикува изданието информация от Димитровград. Водопровод под улици оскъпява проекта с 3 милиона лв., е допълнението към заглавието.

“Спипаха контрабандни стоки и дрехи”
, е заглавието в криминалната хроника. 1259 кутии безакцизни цигари са конфискували вчера служители на реда край Свиленград.

“Клиент на съда пак хванат с наркотик”
, продължава “Марица” с криминалните заглавия. И уточнява, че хасковлия, с влязла в сила присъда за наркотици, отново е бил заловен от полицията с дрога.

“Съд спасява 11 жени от насилие”, “283 на студено през зимата”, “Ученици рисуват против дрогата”, са други от по-интересните заглавия, които можете да прочетете в днешния брой на “Хасковска Марица”.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button