Преса

Преглед на печата – 5 декември

Преса“Експлозия помля магазин”, е водещото заглавие в днешния брой на “Новинар Юг”. Газова бутилка гърми в Болярово при идването на пожарната, съсипва всичко в пригодения гараж. Инцидентът е станал миналата вечер, около 21 часа на улица “Болярска, уточнява вестникът. 

“Хасково 10-и по скъпи жилища” – друго челно заглавие в новия брой. За 3 месеца квадратният метър в областния град скочи с 60 лв. Към ноември за един квадрат сме броили средно по 966, 83 лв.

“Пускат пързалката днес”, четем още на днешните новинарски страници. Първите мераклии да карат кънки ще могат да го направят в 10,00 часа. Всичко вече е готово, ако и времето е на наша страна, пързалката ще бъде пусната, цитира “Новинар” управителката Красимира Кирилова.

“Кооперацията в Добрич номер едно в страната”, е водещото заглавие на втора страница. Сред критериите за нейното отличаване са високите добиви и добрите финансови показатели.

“Телефонен измамник жали присъда догодина”
, е челото в криминалната хроника. Наказанието си от 6 години затвор за телефонни измами обжалва вчера пред Хасковския окръжен съд 35-годишният Емилиян Велинов от Горна Оряховица, допълва вестникът.

“Режат 260 от помощи за ток”
, съобщава от челната си страница “Хасковска Марица”. Отпадат главно пенсионери, въпреки обещанията на социалното министерство, е уточнението към заглавието.

“За Никулден хасковлии купуват риба като за световно” е друго от водещите заглавия. Най-много се харчат живите шарани, които струват по 4,50 лв. за килограм. Другата предпочитана риба е толстолобът, който струва само 1,80 лв. за килограм.

“Още 8 души с бруцелоза за седмица”, е тревожната информация също на първа страница. Новооткритите болни са от Харманли, където има засечени няколко огнища на заболяването.

“И маршрутките за “Орфей” вдигнаха цените”, гласи водещото заглавие на трета страница. За 60 стотинки возят до центъра такситата-крадци на пътници от тролеите, уточнява още “Марица”.

“Няма да закриват школата в затънтени села”,
“Нова пералня за дом “Майка и дете”, “170 инвалиди в Харманли на празник”, са другите по-важни заглавия, които можете да прочетете в днешния брой на “Хасковска Марица”.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button