Преса

Преглед на печата – 10 декември

Преса“Топалов” оправдан за убийството в Малево”, е водещото заглавие в днешния брой на “Новинар Юг”. Апелативният съд в Пловдив оправда осъдения на 10 години затвор за умишлено убийство Николай Топалов от хасковското село Малево. Свалят белезниците на Николай още в залата на съда под аплодисментите на съселяните му. 

“Шофьор гине след полет на Боляровския път”, продължава “Новинар” с тревожните новини. Автомобилът излязъл от ремонтиращия се булевард на прав участък, 50-годишният Станимир Ярмов умира в болницата.

“Пазените в тайна имоти на Цигарената продавани на търг”
– друго челно заглавие от днешния брой. Имотите до зеленчуковия пазар, срещу Втора поликлиника и до Енергото – оценени минимум на 1,5 млн. лв., допълва информацията вестникът.

“Заделят 200 бона за бедните болни”, е добрата новина от втора страница с адрес Димитровград. На първото заседание на Комисията по здравеопазване в местния парламент е било обсъдено създаването на общински здравен социален фонд, който да подпомага нуждаещите се от лечение и медицински грижи социалнослаби граждани.

“Редят изложба” от амулети” – информация от Свиленград. Официалното откриване на експозицията в Общинския исторически музей в града е утре от 11 часа.

“Не смогваме да сменяме цените” цитира в днешния си брой “Хасковска Марица” местни търговци. Хранителните продукти поскъпват, по Коледа се очаква нов ценови скок, е допълнението към заглавието.

“Хасково на 11-о място сред 35”, е водещото заглавие на втора страница. Липсата на кино, университет и детски площадки изтикаха града от челото на класацията, инициирана от Дарик радио и вестник “24 часа”. Банкомати, магазини и кафенета са предимствата на областния център.

“Освобождават от данък “боклук” още 10 дни„, четем на страниците на “Марица”. През това време жителите на общината могат да подадат декларации за освобождаване от сметосъбиране и сметоизвозване за 2008-ма година.

“Пластмасови елхи на пазара”,
е друго заглавие от новия брой. Цените на изкуствените елхи варират от 2 до 26 лв., търговците се хвалят от засилено търсене.

“25-метрова елха светва в Димитровград”, „Ивайловградски фирми даряват сираци”, “Маджарово и Юскюп заедно в туризма” – тези, а и други интересни заглавия можете да прочетете в днешния брой на “Хасковска Марица”. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button