Преса

Преглед на печата – 10 май

Преса2 572 евро за квадратен метър земя в центъра – за рекордната цена, постигната на обявен от Областна администрация търт, съобщава челно „Хасковска Марица”. За откритата част на кафе „Юнона” с прощ 42 квадратни метра са предложени 211 152 лева.  

1000 абонати със заключени водомери заради борчове, е озаглавена водещата публикация. Скоби са поставени на водомерите на всички некоректни абонати на ВиК- Хасково. Ако длъжник свали сам скобата, нарушението ще му струва 600 лева.

Секретар поема ресори на зам.областни, четем на втора страница. Главният секретар на Областна администрация-Хасково Паскал Арнаудов ще изпълнява по-голямата част от задълженията на освободените заместник-областни управители Господин Георгиев и Росен Кузев. Ангажиментите са му възложени със заповед на Райна Йовчева.

Получаваме сметките за ток по пощата, информира следващо заглавие. От началото на юни EVN ще въведе нов софтуер за фактуриране. Клиентите ще могат да плащат сметките си в касите на дружеството на територията на цялата страна.

Ученици извиняват отсъствия с печати менте, пише още „Хасковска Марица”. Заради измамната практика в Свиленград карат родителите да носят медицинските бележки на децата си.

И другите акценти в съботния брой: Учим турци да печелят пари от Европейския съюз. Денят на Европа скара пенсионери и празнуващи. 22 354 физически лица са декларирали миналогодишните си доходи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button