Преса

Преглед на печата – 22 май

Преса7 фирми вземат един милион и 400 хиляди лева за да наемат безработни, челно съобщава „Новинар юг” днес. Вчера компаниите получиха от областния управител договорите си за проекти по програма ФАР.

Боят пред „Живакова” за аптекарка, е озаглавена водещата публикация. Образуваха дознание срещу Пламен Мачорски за срязани сухожилия на Ростислав Пантелеев. Вчера собствениците на двете най-големи аптечни вериги в Хасково бяха разпитани от полицаите, след като във вторник се биха до кръв.

Харманли погва борчлии, висят с 225 хиляди лева, пише вестникът на втора страница. Чрез „Местни данъци и такси” общината е предала на Агенцията за държавни вземания 8 преписки за просрочени задължения.

Другите акценти в броя днес: Дават награда на данъкоплатец № 1. Оправдаха рецидивист за грабеж с убийство. Пълнят езерото на „Пеньо Пенев”.

Оправдаха обвинен за грабеж и убийство, пише челно днес и „Хасковска Марица”. Решението на окръжния съд може да се обжалва пред апелативния.Обвинението срещу оправдания димитровградчанин е, че е пребил старец до смърт при грабеж.

Болнична шефка иска кредит, доктори-оставката й– темата на водещата публикация. Лихви и неразплатени премии катализират напрежение в димитровградската лечебница „Света Екатерина”.

Следят за измамници на матурите, е голямото заглавие на трета страница. Абитуриенти с висящи поправителни няма да бъдат допускани на зрелостен изпит.

И още от заглавията в броя днес: „Неохим”АД с нов колективен трудов договор. Прибраха 6 000 лева от закъснели екотакси. Президентът идва през юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button