Преса

Преглед на печата – 3 юни

Преса“42 години стаж = 102 лв. пенсия”, е водещото заглавие в днешния брой на “Новинар Юг”. Заради абсурда строителят Марин Каралиев от Хасково ще пише до Страсбург. 

“Нощни птици се колят заради мъж”, е другото чело от първа страница. 23-годишната варненка Мария наръгана от съперницата си Гергана в центъра на Хасково.

“Обновяват детска градина с 1 млн. лв.”, е заглавието с адрес Свиленград. Основните пари дава Европейският съюз, Общината участва със 116 хиляди, е уточнението в дописката.

“Родителите предлагат децата си за стипендия”, е челото от четвърта страница. Кандидатите за “Димитровградско дарование” носят в димитровградското кметство копия от грамоти и дипломи.

“Италианчета хапват баница и тропат хора в Езиковата”, пише още “Новинар”. Двустранният езиков проект “И ний сме дали нещо на света”, чийто координатор е Езикова гимназия “Асен Златаров”, отбеляза в края на миналата седмица своята кулминация с гостуването на 14 италиански ученици от град Веноса.

“Режат помощите на 145 души, търсят им работа”
, четем още на новинарските страници. В началото на април общо 161 трайно безработни са отпаднали от социално подпомагане.

“Бавят ел.сметките заради нов софтуер”
, е водещата информация в “Хасковска Марица” днес. Държавната комисия за енергийно и водно регулиране не призна част от аргументите на EVN за цената на тока, допълва изданието.

“Бързаци блокираха системата срещу опашки в НАП”
, информира още новият брой. Над 500 клиенти обслужени за ден в приходната дирекция с билети на гишетата.

“От боновите книжки може да се спечели”
, пише още ”Марица”. Информирайте се за акциите си, притежанието на някои носи добра доходност, съветва изданието.

“Спрягат ексшеф за митницата”
– информацията е с адрес Свиленград. Началникът на свиленградската митница Стефан Марашев всеки момент ще подаде оставка, а неговото място ще бъде заето от бившия кмет Светлин Проданов, допълва вестникът.

“Димитровград загърбен като партньор във “В и К”, е друга от водещите информации днес. Да се отменят решенията на общото събрание, настоява Общината.

Фелдшерът на село Стамболийски преглежда болни на улицата, кабинетът му под ключ”, “Инвалидите преизбраха Милка Костова”, “Толерантност обединява три поколения” – всичко това – в новия брой на ”Хасковска Марица”. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button