Преса

Преглед на печата – 19 юли

ПресаВодещото заглавие в Хасковска Марица” днес е с адрес Свиленград: „Гръцка стачка блокира гарата в града”. От 15 юли всички влакове, пътуващи за и от Гърция, не се движат по маршрутите си, което създава трудности на стотици хора. Таксиджиите удариха рекордни печалби заради спрелите влакове, допълва изданието. 

„14-годишна чезне мистериозно, намират я на язовир”, е другото чело от първа страница. Стефка от Димитровград излязла, без да се обади, дирят я с полиция 3 дни. Вчера около 16,00 часа тя била открита на излет с приятели край водоем до село Малево и предадена невредима на родителите й.

Още една информация от Димитровград: „Нова канализация пази града от наводнения”. Проектът за възстановяване и модернизиране на канализационната мрежа на левия бряг на река Марица на територията на Димитровград бе представен вчера в Общината.

„Ветеринарка пое общественото къпане”, е дописката от Минерални бани. Съветници от опозицията изгониха кмета от кабинета му, дадоха го на председателя си, е допълнението в материала.

„Запалиха контейнери за 104 000 лв.”, пише още „Марица”. Над 200 контейнера тип „Бобър” са опожарени от началото на годината в областния град.

„Райна Йовчева на среща с пенсионери”, четем още в новия брой. Открита приемна на областния управител за решаване проблемите на възрастните хасковлии ще заработи в понеделник в 10,00 часа в клуба на пенсионера на бул. „Раковски” срещу училище „Иван Рилски”.

„Корейци изграждат фабрика в Хасково”
, съобщава още вестникът. Намеренията на инвеститорите от Корея са за изграждане на фабрика за производство на текстилни изделия.

„В Маджаровско се молят за дъжд”, пише изданието. Молебен за дъжд направиха жителите на село Сеноклас.

„Мистериите на Хухла сбират единомишленици”, е друга от днешните информации в броя. Участвайте в летните мистерии на Хухла – това гласи поканата на кметството по повод предстоящия в неделя християнски празник в чест на свети пророк Илия.

„Във Въгларово плащат за медицинска сестра”, „Соларен парк и в Момково”, „Ремонтират площад в Ивайловград за 200 000 лв.” – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button