Преса

Преглед на печата – 25 юли

ПресаФуат Гювен купи и Бизнесцентъра, информира водещата публикация на “Новинар юг” днес. Турският бизнесмен брои над 11 милиона лева за бившия партиен дом в Хасково. Чрез фирмата си “Аидатур” той единствен е участвал на вчерашния търг, организиран от общината.  

Гръцка sim-карта дъни Куйович и Янков-челното заглавие във вестника. Уликата е иззета миналия месец от багажа на ексмитничаря в затвора. Будимир заплаши, че ще отвлече детето ми, твърди Писков, цитиран в поредна дописка от поредното заседание по процеса, който се очаква да приключи с присъди днес.

10 дами одобрени за ин витро, още 4 чакат
-подробности по темата на втора страница. За последните 3 години държавата е помогнала на 27 семейства от региона да си имат бебе. Одобрените имат право на скъпоструваща хормонална терапия, която се поема от здравната каса.

Кубик дърва в Харманли 52 лева, най-скъпи в областта
, съобщава друга дописка. Скокът бил заради изменения в Закона за горите, информирали от пресслужбата на общината.

Спират парите за още 4 инфраструктурни проекта, челно информира “Хасковска Марица”. Рехабилитацията на пътни участъци в областта е под въпрос,след като Европейската комисия спря финансирането по програма ИСПА.

Жилят хасковлийка с 1300 квтч за май
-акцент от втора страница. Има некоректно отчитане, но за октомври, разликата ще бъде възстановена, казват от EVN.

Хасковски животновъди стягат протести
, съобщава също “Хасковска Марица”. Варианти за протестни действия заради лошата политика в областта на земеделието и животновъдството, която доведе до спирането на средства по САПАРД, обмислят агробизнесмени от областта.

И другите акценти в броя днес: Семейство праща 4-те си деца в дом. По проекти обновиха 120-годишно школо в Тополовград. Румънци опразниха магазините на Хасково. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button