Преса

Преглед на печата – 21 август

ПресаНовинар Юг: “Спасиха ужилено от стършел бебе” е челното заглавие във вестника.Родителите го докарали в Хасково от Ивайловград, където пострадал от същото и млад плевенчанин. Пеленачето е било в много тежко състояние, а ден по-рано плевенчанинът е бил докаран в болницата в безсъзнание.Тежките случаи на ухапани от насекоми и змии се транспортират до хасковското хирургично отделение, защото в Ивайловград няма действащо звено, става ясно от дописката. 

“АГО-то без вода, отлагат планови операции” е другата водеща публикация. Авария на магистралния водопровод до Ябълково остави северната част от Хасково на сухо. Спряха чешмите и в Свиленград заради авария, пише в публикацията.

“Офицер от Ирак запрян в Харманли”. Трима нелегални от размирната страна бяха открити в критично състояние в ремарке на тир в центъра на града. Единият от чужденците, преди да избяга от Ирак, работел в авиационна база, знаел и английски.

“250 здравни карти за ЕС прашасват” пише още Новинар Юг. Повече от тези карти вече са невалидни, тъй като трябва да се преиздават всяка година. Здравните карти служат за безплатен достъп за спешни състояния в страните от ЕС.

И още от заглавията в Новинар Юг – 72-годишна се обеси в лозя, Харманлиец се застреля, Гастарбайтери запалиха Капъкуле, на 1-ви 213 пак ще държат български.

Хасковска Марица – “Баща на две деца се застреля в ловен парк” водеща тема за вестника. 35-годишният харманлиец Радослав Бинишев имал проблеми със съпругата си, твръдят съседи.

“Авария остави родилното без вода” и по този проблем пише Хасковска Марица. Пращат водоноска в АГО, докато оправят повредата.

“Фермери: Затриват ни бавно до 2010-а”. Заради безпаричие стопанствата не се модернизират, остават без сертификати за качество се акцентира в публикацията.

“Авджии от Хасково скочиха срещу ловен закон”
. Според тях промените в закона за лова, целят удовлетворяването на лобистки интереси. За 10 септември ловджиите готвят митинг пред Народното събрание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button