Преса

Преглед на печата – 23 август

ПресаХасковска Марица: “Хванаха влюбени с дрога и боеприпаси” водещо заглавие. Петима младежи в хасковския арест след акция в Първомай и Дълбок извор. В домовете им, освен боеприпаси, са намерени канабис и амфетамин.

“Отказват евтино топло на 363 бедни”. Над 3300 молби са подадени в социалните служби. До момента одобрени са 1647. До края на месеца те ще получат по 282 лв.

“Изравят мъртвец заради лекарски гафове”
. Заради съмнения, че катастрофа е истинската причина за смъртта на 60-годишният Желязко Маджаров, е била разрешена есхумация, пише в дописката. След това е доказано, че мъжът не е починал в следствие на катастрофата, а на серия пропуски на пловдивски лекари. На докторите обаче, няма да се търси наказателна отговорност. Ще се разминат с евентуални дисциплинарни наказания.

“5 фирми висят с над 20 млн.лв. към хазната” информира в друга публикация Хасковска Марица. 211 дружества и физически лица дължат огромни суми от неплатени данъци, 80 са със запорирано имущество.

“100 лв. струват тетрадките за 15 септември” четем в друга дописка. Между 100 и 150 лв. струва зареждането с пособия и помагала за първия учебен ден. Цените на тетрадките започват от 45 ст.и стигат до 8 лв. Най-евтините химикалки са 30-40 стотинки.

И още едно заглавие – “Валията на Одрин иска облекчения”. Да има облекчения за преминаването на представители на сериозния бизнес от Турция през ГКПП Капитан Андреево и на граничния пункт да получават информация за най-добрите пътища, по които да се предвижват през страната. Тази идея са обсъдили областният управител на Хасково Райна Йовчева и валията на Одрин Мустафа Бююк.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
edit
edit
23.08.2008 9:44 9:44

ДОБРЕ ЧЕ СТЕ СЕ СЕТИЛИ ДА ПОПРАВИТЕ ГРЕШКИТЕ НА РОСИЦА АЛЕКСАНДРОВА И БЕЗХАБЕРНИТЕ БОКЛУЦИ В ДАРИК…

[size=x-large]памагала за първия учебен ден
Най-ефтините химикалки
Kапитан Андреево – пише се полуслято ,ако знаете какво е?![/size]

Back to top button