Преса

Преглед на печата – 18 септември

Преса„Новинар Юг”: „В кв. „Орфей” кюмбе остави баба без дом”- челно информира за това изданието. Кюнците в коптора в хасковския квартал минавали между стените и покрив от найлон, черги и картон. 

„Школо с 280 деца се спаси”– водещо съобщава „Новинар”. Неизвършени ремонти заради забавени пари можеха да затворят училището в Караманци.

„Родителска суматоха блокира „Смирненски”; „Хасковски млекопроизводители отърваха кърджалийския бой”; „Хасковлията Валери прави млякото на Абу Даби”– четем на първа страница във вестника.

На втора „Новинар” пише: „Склададжия изгоря с 1000 лв. след жалба за сирене”. Под заглавието четем: ДВСК погна фирма да прави ремонт заради кутия развалено „Дунавия”.

„Билетчето за тролея скочи с 10 стотинки”– алармира изданието. Увеличението на тока е причина за поскъпването, обясняват пред вестника билетчето от 60 ст. от „Тролейбусен транспорт”

В „Новинар Юг” ще прочетем още: „Прокурорски протест днес срещу оправдан за убийство. ”; „Стачка на митничари затваря границата. Движението на стоки от и за Гърция ще бъде блокирано”; „33 акта лепнаха на търговец данъчните. Свиленградчанинът глобен заради нередности по няколко трудови договора”.

„Бюрократичен гаф мъчи шофьори в КАТ”– за това алармира от първата си страница вестник „Хасковска Марица”, като допълва: Карат нарушители да подписват, че са си взели талона, без това да е факт.

„Лекари от 3 отделения напускат болницата”– водещо информира „Марица”. Ниското заплащане и напрегнатите дежурства гонят медиците на Запада.

„Дават 30 лева кеш на първолаци. За останалите 120 лв. ще им бъдат осигурени както и досега дрехи и обувки”; „Весела Лечева облече децата на Спортното. 87 комплекта анцузи и екипировка за футбол, баскетбол и хандбал получиха от ДАМС новите ученици”; „15 л дъжд на кв. м. над града”– пише още на първата си страница вестника.

„В Болярово: Отглеждат прасета под прозореца на детска стая”– съобщава в броя си „Марица”. Глобите не решават проблема с животните в града, търсим и други варианти, казват от общината.

На страниците на вестник „Хасковска Марица” тази сутрин ще прочетем още: „Заловиха 16 нарушители на границата”; „Емигранти броят 1300 евро на каналджии”; „Вдигат кола заради инвалидна рампа. Спор къде да бъде монтирано помощното съоръжение за малко да осуети поставянето му”; „Италианци осиновиха дете с увреждания от „Надежда”. Три деца от дома са се върнали да живеят при близки или роднини за последните три месеца.”

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button