Преса

Преглед на печата – 19 септември

Вестниците в ХасковоНовинар Юг: “Зам.-министър обеща: Пием от Тракиец до 2 години”. През февруари стартира доизграждането на пречиствателната станция, обеща вчера в Хасково зам.-министър Димчо Михалевски. По думите му парите за строителни работи не са проблем, пише в дописката.

“Забраниха нощния гроздобер” е другото водещо заглавие. Изричната заповед е заради кражби от лозовите масиви край Малко Градище и с нея се определя брането на грозде да става само във видимата част на деня – от 8 до 17 часа. Освен това управата на селото е наела и частна охранителна фирма, която да пази масивите.

Посочен за убиец свидетел на преразпит и очна ставка”. Заглавието е към публикация по делото за убийството на хасковлията Радослав Илчев, за което бяха обвинени синовете му близнаци Георги и Йонко Илчеви. Основният свидетел Даурий Христов да бъде преразпитан е решил Пловдивският апелативен съд, пред който показания е давал и шефът на полицията в Хасково комисар Ненков.

В друга дописка Новинар Юг информира – “Дървата с 24 лв. по-скъпи от лани”. Търсенето скочило покрай скорошното захлаждане, хората взели да палят печки и камини.

Хасковска Марица: “В Кената пускат ток избирателно”. Това твърдят пред вестника хора, които живеят във вилите си край парка. Жалба до централата на EVN в Австрия са подали местните жители. Започваме строеж на нов трафопост, ще е готов в най-кратки срокове, заявяват пред вестника от дружеството.

В Хасково осъдиха на 10 години футболист от ЦСКА за дрога” информира в другата си водеща публикация вестника. От дописката става ясно, че всъщност е осъден бившият играч на “червените” Пламен Тодоров, който с още двама братя ще лежи в затвора за опит за контрабанда на 25 кг опиум.

Правим топ 100 на опасните пътища” – тези думи на зам.-министъра на регионалното развитие Димчо Михалевски извежда в заглавие Хасковска Марица. Предвиждат се целеви средства за ремонти на отсечките с най-много катастрофи, става ясно от публикация.

 “Дават 50 ст. за кг грозде от Малко Градище”. Руснаци смятат да градят изба в любимешкото село. До тази информация е публикувана друга, според която изкупната кампания на винените сортове в ивайловградско закъснява.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button