Преса

Преглед на печата – 25 септември

ПресаНовинар Юг: “В Хасково беден брои 100 бона за къща” челно съобщава вестникът. Мъжът купил жилището, докато бил на помощи. Данъчните го погват. 

“Цената на дървата – според селото” е заглавието на другата водеща публикация. Около 50 лева за 3 кубика ще прибира общинското лесничейство. От там нагоре ще се плаща за превоз и други услуги.

“Проститутка легна на Е-80, размаза я рейс”
. 22-годишната Анка Стоянова загина миналата вечер край паркинг “Пети километър”, тялото й бе влачено 10 метра от прегазилия я автобус, пише под снимка на трупа на загиналата жена.

“Откриха ново АГО в Свиленград”
информира в друга дописка Новинар Юг. В ремонта и закупуване на нова техника са вложени близо 165 000 лева, от които 100 000 са от общинския бюджет. 36-годишна англичанка чака да роди в прясно ремонтираното отделение, пише още по тази новина.

И още от заглавията в Новинар Юг – Фермери преграждат пътя за Турция в неделя, Община Димитровград дава 10 000 лв. за обучение на полицаи, Йовчева натиска за по-евтин хляб, Битакът задръстен с кашони, поставят контейнери гиганти.

Хасковска Марица – “Погват 22-ма богати хасковлии за скъпи коли и имоти” е водещата тема. Беден кара на помощи, купува луксозно жилище, разпореждат му ревизия, са акцентите в публикацията.

“Свършиха ученическите бележници в Хасково” е другото водещо заглавие във вестника. Родители са принудени да пътуват до Димитровград, за да се снабдят с бележници и лични карти за децата си. Няма зареждане и по складовете, признаха от книжния пазар, пише в дописката.

И Хасковска Марица пише по случая със загинала проститутка. Заглавието – “Премазаха проститутка на 5-и километър”. Сама легнала на пътя след запой, е една от хипотезите за трагедията. Блъснали са я под колите, защото не се е подчинявала, се говори в ъндърграунда, пише вестника.

“Дървата за огрев двойно по-скъпи по селата“ четем още в Хасковска Марица. Въпреки увеличението твърдото гориво остава най-евтиното топло, се констатира в публикацията.

И още едно заглавие от Хасковска Марица – “Вадят данъчни оценки за два часа”. За първи път се въвежда подобна екстра. Услугата ще струва 60 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button