Преса

Преглед на печата – 1 декември

ПресаИзскача ли Топлото в скандала с дървата? – челно пита „Новинар юг“ днес. Час по-скоро прокуратурата и полицията трябва да дадат отговор на този въпрос. Селски кмет и заместник-кмет се обвиняват взаимно в далавери с дървата за огрев. Според първенеца на Тракиец Красимир Бойчев, Кирил Керанов така е организирал раздаването на топлото по селата, че близки до него фирми да получат поръчките за сеч. Ресорният заместник-кмет отвърна на удара и с документи обори твърденията на Бойчев. 

Развалят договора с „Дусман“ догодина?– следващо заглавие-въпрос. Община Хасково обмисля създаването на собствена кухня, фирмата хранела забавачките и домовете много скъпо.

Рейсът по-евтин, но не и в Хасково, прогнозира публикация на първа страница. Поевтиняване в цената на междуградския автобусен транспорт няма да има поне до края на януари 2009 година.

Пъдят Емо Г. на улицата, е озаглавена дописка на втора страница. Кметът Георги Иванов се закани, че ще обяви за продажба хасковския офис на потребителите на улица „Добруджа“.

И още теми в броя днес: Доктор Анюта Лозева ще съди Себахтин Исмаил. Такса смет и за празни домове. Случайно влязох в ръководството на БСП, е озаглавено интервюто в броя с члена на Висшия съвет на партията Жара Пенева.

Кушлев емна „атентатора“ от Харманли, челно съобщава „Хасковска Марица“. Проверяват имоти за 260000 на Ангел Трендафилов, заподозрян за взривовете срещу ченгето Латев.

Пазарът полудя: 2000 евро за декар нива до магистралата– темата на водещата публикация. Бизнесмени инвестират в атрактивни парцели в очакване на кризата.

Младежи спретват незаконно среднощно рали, е голямото заглавие от трета страница. Скандални кадри с гонката от изхода на Хасково са качени в интернет.

Добиват биогориво на депото край Гарваново, съобщава още „Хасковска Марица“. За да се разшири депото и да се въведе системата, общината ще кандидатства пред структурните фондове.

Другите акценти в „Хасковска Марица“ в понеделник: Гурбетчии се връщат от Испания. Внезапна проверка в прокуратурата. 20-годишен живее в землянка в градската градина. Гигантски шаран изплува мъртъв от „Тракиец“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button