Преса

Преглед на печата – 2 декември

ПресаНовинар Юг: Клайджии млатят британец, задигат му джипа, челно съобщава вестникът. Димитър, съпругата му Веска и синът им Стоян са в ареста. Нападателите твърдят, че англичанинът им дължал пари. 

6 хасковски села заринати с боклук. Заради аварирала техника на „Титан АС“ не извозват сметта от 12 ноември. Проблемът е решен, започваме да чистим, казват от фирмата.

Заразените със СПИН бягат в Пловдив и София, информира в друга дописка вестникът. Там им давали работа и квартира. Почват изследвания на проституиращите жени и мъже в Хасково, пише още по тази тема.

В друга публикация четем – Задигат сейфа на тираджия. Касата открита хвърлена в река Марица край село Крум, апашите не могли да я отворят. Според жалбоподателя вътре имало 2800 евро, но е открита значително по-малка сума.

И още едно заглавие от Новинар Юг – Въпреки кризата почват Квартала на богатите. Минимум 450 евро ще струва квадратният метър жилищна площ в т.нар. Квартал на мечтите. Инвеститорът на VIP зоната, която се намира до АГО, не се плаши от кризата, очаква до дни строително разрешение от общината.

Майка налита да бие Върхатев, е водещото заглавие в Хасковска Марица.Полицаи озаптяват жената, озверяла заради спрени детски. Хасковлийката, налетяла на социалния шеф, има две деца. Тя обвинила персонално Върхатев за лишаването й от месечни добавки за отглеждане на дете за октомври и настояла да получи парите на момента.

Конфискуват колите на 2000 длъжници, пише в друга дописка в днешния брой на Хасковска Марица. Частен съдия-изпълнител описва имуществото на борчлиите към общинската хазна. Тези със задължения от над 200-300 хил.лв., натрупани за минали години, ще се простят с колите си през януари 2009 г.

Хванаха 4 кг амфетамин в тайна операция на БОП, четем още във вестника. Задържани са двама димитровградчани и един хасковлия. Открили дрога в джобовете им, в колите им и в къща в село Долно Белево, където групата складирала синтетичния наркотик.

И още една полицейска тема във вестника – Ченгета крият инцидент с колега. Шофьор е блъснал с автомобила си полицай от РПУ Хасково. Нарушителят обаче се оказал близък до друго ченге и не е бил задържан, съставен му е акт. Ръководствата на МВР и ОДП не били информирани за катастрофата, пише още в дописката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button