Преса

Преглед на печата – 3 декември

ПресаДинко Динев на заплата при ДПС, с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. Приближената на Ахмед Доган Ирена Кръстева купи и ТВ7, е допълнението в дописката. 

Арестуваха екзекутори на семейство, е другото чело от първа страница. Недялко Мамата и негов съучастник от Хасково хванати часове след разстрела на търговец и съпругата му.

Дават по хилядарка за нива край линията, съобщава още изданието. Рекордът за обезщетение държат имоти в любимешката местност Дживизлика. Приемат документи в областната администрация.

Раздават спортните екипи на първолаците, четем още на новинарските страници. От вчера служителите в регионалната социална дирекция започнаха да раздават на първокласниците спортните екипи, които са последният транш на социалната помощ.

На четвърта страница „Новинар“ цитира търговци, които казват: Рибният пазар пощурява след пенсиите. Шаранът закова 6 лева килото, не очакват да скочи до Никулден.

Водещият материал в „Хасковска Марица“ днес е за спор между две фамилии в хасковското село Книжовник. Иванка Тръндева заявява пред вестника, че семейство Даскалови са окрали двора й, а набедената фамилия контрира: Няма такова нещо, умишлено ни злепоставят.

16-годишен разсича с резачка ръка на дървар, също водещо заглавие от първа страница. Инцидентът е станал, докато две групи роми са се били на сечище край Симеоновград.

5 месеца мотаят шофьор за отнет талон, е челото от втора страница. Към него има и две подзаглавия: „Почти половин година пътува наказателното постановление от Харманли до Хасково“ и „Не е нормално това, но нямаме служители, признава шефът на КАТ Ивайло Иванов“.

Печките „чудо“ се завръщат в училищата, пише още „Марица”. Заради ограничения на делегираните бюджети топлят децата с дърва и въглища.

Белодробният диспансер с нова кола, Кметството в Ивайловград кани инвалиди на обяд, Фронтоваци възстановяват паметна плоча в Димитровград – всичко това – на страниците на „Хасковска Марица“.

От КНСБ очакват скок на безработицата до 13 на сто в Димитровград, пише днес местният седмичник „Тракия“. Общинският лидер на профсъюза Ангел Димитров инициира среща с работодатели, кмета и бюрото по труда заради кризата.

Австрийска фондация направи дарение на кучешки приют, пише още „Тракия“ . Управителката на защитеното обиталище за четириноги предлага от догодина на бездомните и домашните любимци да се имплантира чип.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button