Преса

Преглед на печата – 22 декември

Вестниците в ХасковоНовинар ЮГ: “Хлябът пада, налозите скачат”, водещо съобщава вестникът. Белият левче, типовият 90 ст. Спестеното от от насъщния – за повишения данък сгради и такса смет.

2600 искат 65 сираци”, е озаглавена другата водеща публикация. Толкова бездетни от страната са заявили желание да осиновят деца от Хасковско. Едва 13 семейства са осиновили дете през 2008-а, отчетоха от социалната дирекция, пише в дописката.

Хора на боса Куйович с намалени наказания”, четем още във вестника. Апелативните магистрати потвърдиха присъдите от Хасково на черногореца и ексмитничаря Янков. С по две години обаче са намалени присъдите на д-р Николай Писков и столичния бизнесмен Стойко Дойчев.

Сред другите заглавия в Новинар Юг днес – 40 ченгета тръгнаха за София, 20 пиха вода в Хасково; Пияни трошат витрина на пъпа на Хасково; Двама строшени във верижно меле; Земеделците кротвали след софийския протест.

Бопаджии провалят наркоакция”, това е водещото заглавие в Хасковска Марица. Става въпрос за антимафиотите от Сливен. Те са арестували хасковски наркопласьор, но само с няколко хапчета амфетамин. МВР крие за операцията, пише още в дописката.

Опашки за 80-годишни греди от Австрия”, е друг акцент във вестника. Разпродават материала от бивш тютюнев склад в Хасково. На негово място ще вдигат 14-етажен билдинг.

Без промяна остават данък МПС и патентния налог за 2009 г.”, четем още в Хасковска Марица. Съветниците в ОбС Хасково намалиха такса смет, запазиха промилите за недвижимите имоти.

В Хасковска Марица четем още – Свиленгард изгражда нова автогара; 18 ченгета пиха вода; Потвърдиха затвора на Куйович.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button